FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Ξεκινάει προετοιμασία το Σάββατο

Ημερομηνία: 11-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 6μ.μ. στο Καλλίκωμο η πρώτη προπόνηση-Έρχονται κι άλλες δυνατές μεταγραφές


Ο Α.Ο. Ξενοφών ξεκινάει αύριο, Σάββατο, την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, όπου έχει βάλει τον πήχη ψηλά. Το τεχνικό τιμ, Σπύρος Αντωνόπουλος (προπονητής) και Νίκος Αντωνόπουλος (γυμναστής), θα προπονήσουν για πρώτη φορά τους παίκτες, στις 6μ.μ., στο γήπεδο Καλλικώμου, παρουσία και του προέδρου του Α.Ο. Ξενοφών, Αντώνη Αραβαντινού.

Στόχος του Α.Ο. Ξενοφών είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας, όπως το 2019 και γι’ αυτό έχουν αποκτηθεί πέντε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, ως γνωστόν, έχουν αποκτηθεί ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός από την Ζαχάρω, Θοδωρής Μπέριος, με θητεία και στην Α΄ Εθνική (ΠΑΣ Γιάννενα), ο 27χρονος εξτρέμ Θανάσης Μπακατσέλος, που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην ομάδα (από Κυπαρισσία), o 39χρονος γκολκίπερ Κώστας Κουτρουμπής, που και αυτός επέστρεψε ύστερα από μια αγωνιστική χρονιά στους «ερυθρόλευκους» (από Αίαντα), ο 38χρονος στόπερ Γιάννης Κολόκας, που θα φορέσει ξανά την φανέλα του Α.Ο. Ξενοφών όπως την διετία 2018-2020 (πέρυσι έπαιξε στην Θύελλα) και τέλος ο 33χρονος εξτρέμ Φώτης Σκοζάι, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Αστέρα.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες δυνατές μεταγραφές, ώστε ο Ξενοφών να είναι πλήρης και ισχυρός σε όλες τις γραμμές, ενώ συνεχίζουν και αρκετοί βασικοί παίκτες της περασμένης σεζόν όπως ο αρχισκόρερ Πάρης Κωνσταντόπουλος, ο Διονυσόπουλος, τα αδέρφια Κουτσογιαννάκη, ο Δρακόπουλος, ο Αποστολάκος κ.α..

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot