FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή-Ήττα από τον Παναρκαδικό  

Ημερομηνία: 26-05-2024 | Συντάκτης:

Ο Ξενοφών πήρε σήμερα, Κυριακή, από την ΕΠΣΗ το κύπελλο του πρωταθλητή Ηλείας, πριν την έναρξη του τελευταίου εντός έδρας αγώνα του με τον Παναρκαδικό, για την 6η και προτελευταία αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ.

Η ομάδα της Κρέστενας πήρε το κύπελλο από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣΗ, Άρη Κουλούρη (τα μετάλλια έδωσε ο Γ.Γ. της ΕΠΣΗ, Ανδρέας Γκιόκας και ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίες Playsports, Παναγιώτης Παναγούτσος) και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Όσο για το ματς με τον Παναρκαδικό, η ηλειακή ομάδα ηττήθηκε με 0-3, αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα, και πλέον δεν έχει καμία ελπίδα ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το α΄ ημίχρονο, με τον Παναρκαδικό να είναι ανώτερος. Μπορεί ο Ξενοφών να μπήκε δυνατά, αλλά στο 14΄ έγινε το 0-1 με πέναλτι σε χέρι του Κολόκα (ευστόχησε ο Στρέμπας) και στο 28΄ και 33΄ ο Παναρκαδικός πέτυχε άλλα δύο υπέροχα γκολ με τον Σαραντόπουλο και τον Στρέμπα ξανά και το ματς κρίθηκε πολύ νωρίς.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μπέριος, Κολόκας, Γαλανόπουλος, Φερεκίδης (66΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Αστερόπουλος (66΄ Διονυσόπουλος), Κρίκος, Σκοζάι, Δρακόπουλος, Μπακατσέλος (59΄ Γκότσης), Τσίγκρηλας (15΄ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος)

Παναρκαδικός: Καψιμάλλης (79΄ Γκατζιώλης), Αφματάι (64΄ Γ. Αλεξανδρής), Οπόκου, Νάνος, Πλεμμένος, Μιχόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (72΄ Κόσκολος), Στρέμπας, Ν. Λυμπερόπουλος (46′ Παπαλάμπρος), Σαραντόπουλος (64΄ Τασσόπουλος), Τσακωνάκος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της «Πρωινής» τη Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα

Ξενοφών – Παναρκαδικός 0-3

Μιλτιάδης – Θύελλα Αμπελ.  6-0
Ατρόμητος – Παλληξουριακός 3-0
Ρεπό: Πανγυθεατικός

Η βαθμολογία

(Σε 6 αγώνες)

Παναρκαδικός (13-3) 16

Μιλτιάδης (11-5) 9

Πανγυθεατικός (8-3)  8

—————————————

Παλληξουριακός (6-6) 6

Ξενοφών (4-11)  4

Θύελλα Αμπελοκήπων (6-15) 4

Ατρόμητος Πατρών  (4-9) 3

Τελευταία αγωνιστική (2/6)

Ατρόμητος – Ξενοφών
Παλληξουριακός – Μιλτιάδης
Θύελλα Αμπελ. – Πανγυθεατικός
Ρεπό: Παναρκαδικός

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia