FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Κομβικό ματς με Πανγυθεατικό την Κυριακή

Ημερομηνία: 10-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 5μ.μ. στην Κρέστενα, για την 3η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ξενοφών υποδέχεται την Κυριακή στις 5μ.μ. στο γήπεδο Κρεστένων τον Πανγυθεατικό για την 3η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Πρόκειται για το δεύτερο ματς της ηλειακής ομάδας καθώς την 1η αγωνιστική είχε ρεπό και είναι ένα πολύ κομβικό ματς καθώς με νίκη θα φτάσει τους 6 βαθμούς και θα βάλει τις βάσεις για την κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων του 5ου ομίλου, που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική.

Ο Πανγυθεατικός έχει δώσει δύο αγώνες, έχει νικήσει τον Μιλτιάδη εντός κι έχει φέρει ισοπαλία στο Ληξούρι και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Παναρκαδικό, στους 4 βαθμούς. Ο Ξενοφών ακολουθεί με 3 βαθμούς (όσους και η Θύελλα Αμπελοκήπων), αλλά με ένα ματς λιγότερο από τους δύο πρωτοπόρους. Ως εκ τούτου, αν η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου κερδίσει τον πρωταθλητή Λακωνίας θα κάνει το 2 στα 2 και αυτομάτως θα συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο.

Ο Ξενοφών θα έχει στο βασικό σχήμα τον στυλοβάτη της άμυνας Θοδωρή Μπέριο, που επιστρέφει από τον τραυματισμό του στη γάμπα, κατά τον πρώτο τελικό της Α΄ Κατηγορίας με τον Ηλειακό. Και με την εμπειρία του θα κατευθύνει την άμυνα και όχι μόνο.

Στον αντίποδα, απών θα είναι ο Πάνος Διαμαντόπουλος, που υπέστη θλάση στη γάμπα στο ματς με την Θύελλα Αμπελοκήπων και θα λείψει από τα δύο επόμενα ματς με Γύθειο εντός και Παλληξουριακό εκτός. Δεν υπολογίζεται επίσης ο τιμωρημένος Βαγγέλης Διονυσόπουλος, που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τους Ζακυνθινούς. Όσο για τον Γαλανόπουλο, που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε και αυτός στο ματς με την Θύελλα, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη διάθεση του Σπύρου Αντωνόπουλου, όπως και ο Τάσος Γκότσης, που προέρχεται από τραυματισμό.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής

Κυριακή 12 Μαΐου

3.45μ.μ: Παναρκαδικός – Θύελλα Αμπελοκήπων: Μαράνος, Βλατάκης, Βαμβακάς (Αθηνών)

5μ.μ.: Ξενοφών – Πανγυθεατικός: Καζανάς, Μπάκας, Βλαχοδήμος (Αιτωλοακαρνανίας)

5μ.μ.: Μιλτιάδης – Ατρόμητος Πατρών: Χρόνης, Μαυρομάτης, Καραγιάννης (Δυτικής Αττικής)

Ρεπό: Παλληξουριακός

Η βαθμολογία

(Σε 2 αγώνες)

Πανγυθεατικός (4-0)  4

Παναρκαδικός (3-2) 4

Θύελλα Αμπελοκήπων (3-2) 3

—————————————

Ξενοφών (2-1)  3

Παλληξουριακός (1-1) 2

Ατρόμητος Πατρών  (1-4) 0

Μιλτιάδης (0-4) 0

Ευχαριστήριο Α.Ο. Ξενοφών

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Ξενοφών Κρεστένων ευχαριστούν θερμά την κα Αριστέα Παπαδοπούλου, Αν. Διοικήτρια του Γ.Ν. Ηλείας Ν.Μ. Κρεστένων και τον κ. Χρήστο Λιάτσο, ιατρό-Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Μ. Κρεστένων για την πολύτιμη συμβολή τους και βοήθειά τους, προκειμένου να πραγματοποιηθούν σειρά εξετάσεων στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στη Ν.Μ. Κρεστένων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος