FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Για βαθμούς στο Ληξούρι

Ημερομηνία: 15-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 2.30μ.μ. το κρίσιμο ματς  με τον Παλληξουριακό

Ο Ξενοφών ταξιδεύει σήμερα το πρωί για την Κεφαλονιά, όπου στις 2.30μ.μ. θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο Αγ. Αντωνίου στο Ληξούρι, τον Παλληξουριακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ηλειακή ομάδα καθώς μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανγυθεατικό θέλει να καλύψει τους δύο χαμένους βαθμούς αποσπώντας βαθμολογικό όφελος στο Ληξούρι.

Ο Παλληξουριακός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για μια θέση στην πρώτη τριάδα του ομίλου, καθώς δεν έχει ακόμα νίκη κι έχει δύο βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει. Έχει φέρει ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό (1-1) και εντός έδρας με τον Πανγυθεατικό (0-0). Πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα με παίκτες που παίζουν μαζί τα τελευταία χρόνια καθώς ο Παλληξουριακός για 3η συνεχή χρόνια συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα, πήρε φέτος το πρωτάθλημα Κεφαλονιάς/Ιθάκης αήττητος με 23 νίκες και 1 ισοπαλία, μαζί με τους αγώνες πλέι-οφ (σε πρωτάθλημα 10 ομάδων).

Ο Ξενοφών από την άλλη διαθέτει και αυτός αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και είναι μέσα στις δυνατότητες του να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στο κόλπο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Εξάλλου, μετά τον Παλληξουριακό ακολουθεί δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, με τον Μιλτιάδη στους Γαργαλιάνους, την προσεχή Κυριακή, και αν πάρει βαθμούς στα δύο αυτά ματς, θα αγκαλιάσει την άνοδο.

Στα αγωνιστικά, Φώτης Σκοζάι και Βαγγέλης Διονυσόπουλος που έλειψαν στο ματς με τον Πανγυθεατικό επιστρέφουν στα πλάνα του προπονητή τους, Σπύρου Αντωνόπουλου. Όσο για τον Πάνο Διαμαντόπουλο, που προέρχεται από τραυματισμό (θλάση στη γάμπα), θα ακολουθήσει την αποστολή αλλά θα αγωνιστεί μόνο αν παραστεί ανάγκη. Απών θα είναι ο Κυριάκος Αναμουρλίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia