FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Πυλίου Κω-Πανηλειακός  3-0: «Τρικυμία» στην άμυνα και πρώτη ήττα

Ημερομηνία: 12-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην Κω ο Πανηλειακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και μάλιστα με το βαρύ  3-0 από τον Α.Ο. Πυλίου κι έμεινε στους 8 βαθμούς, 4 πίσω από τον πρωτοπόρο Αιολικό κι ενώ ο Πανιώνιος έχει παιχνίδι λιγότερο με την Ρόδο. Ο Πανηλειακός σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς υστέρησε αμυντικά, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 43΄ και από κει και πέρα ήταν αδύνατο να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση, κόντρα σε μια ομάδα που διαθέτει 3-4 πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, έγινε και το 3-0 και από κει και πέρα το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ντεμπούτο με την φανέλα του Πανηλειακού έκανε ο νεαρός εξτρέμ Αλμπερτ Αράπη, ενώ στο 18ο λεπτό τραυματίστηκε ο Πεντρίνιο και αντικαταστάθηκε από τον Αρσενίδη. Το προσεχές Σάββατο οι ερυθρόλευκοι δίνουν ντέρμπι κόντρα στον πρωτοπόρο Αιολικό, στον Πύργο, σε ένα ματς όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 7΄ σέντρα Δρόσου από δεξιά, διώξιμο με το κεφάλι του Δ. Τσίγκρηλα, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε λόγω του δυνατού αέρα, στρώθηκε στον Γκίκα που από το ύψος του πέναλτι, σούταρε στην δεξιά γωνία του Μαντζάρη (1-0).

Στο 23΄ πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Πανηλειακό. Παράλληλη μπαλιά από δεξιά του Γαλανόπουλου, κοντρόλ και σουτ Λούσκου μέσα από την μικρή περιοχή, σωτήρια προβολή του Παναγιωτόπουλου.

Στο 38΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο. Πυλίου. Πάσα από δεξιά Δρόσου στον Γκίκα, σουτ από το ύψος του πέναλτι, εντυπωσιακή απόκρουση Μαντζάρη, αποσοβεί το 2-0.

Στο 43΄ ωραίο φαλτσαριστό πλασέ του Ηλία Γκίκα έξω από την μεγάλη περιοχή, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μαντζάρη και την έστειλε στο αριστερό του παραθυράκι (2-0).

Στο 3ο λεπτό καθυστερήσεων κάθετη Κότζα στον Αλεξίου, έσπασε το οφσάιντ, βγήκε τετ-α-τετ, πλάσαρε και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Μαντζάρης.

Στο 46΄ κόρνερ Γκίκα από δεξιά, κεφαλιά Μπριλάκη στην δεξιά γωνία του Μαντζάρη, 3-0.

Στο 61΄ πλασέ Λούσκου μέσα από την περιοχή, κόντρα και κόρνερ.

Στο 90΄ ο Στάκος σούταρε και απέκρουσε ο Μαντζάρης. Στη συνέχεια της φάσης ο Τσίγκρηλας βγήκε στην αντεπίθεση σούταρε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Χάμος.

A.O. Πυλίου: Χάμος, Χατζηβασίλης (80΄ Παπαγεωργίου), Μπριλάκης, Μπέρτος, Ντόκο (80΄ Στάκος), Μαυρόπουλος (72΄ Χατζηνικολάου), Γκίκας (72΄ Τουργαΐδης), Αλεξίου, Κότζα, Παναγιωτόπουλος, Δρόσος (63΄ Μανωλιάς).

Πανηλειακός: Μαντζάρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (56΄ Αράπη), Αντωνιάδης (74΄ Μπαλός), Δ. Τσίγκρηλας, Κασμερίδης, Μπάλλας, Μενσά (56΄ Καλομοίρης), Λούσκος (74΄ Κακόγιαννος), Πεντρίνιο (18΄ λ.τρ. Αρσενίδης), Λίμα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος