FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Πυλίου Κω-Αίας Γαστούνης 3-0: Ήττα ελέω διαιτησίας!

Ημερομηνία: 21-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αποβλήθηκε στο 32΄ ο Μέντες, το οφσάιντ έγινε… γκολ στο 73΄

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας ηττήθηκε 3-0 χθες στην Κω από τον Α.Ο. Πυλίου, για την 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, έχοντας σοβαρά παράπονα από την διαιτησία. Στο 32΄ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Μέντες, για χτύπημα στον Παναγιωτόπουλο και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 73΄ ο Αλεξίου έκανε το 1-0, ο βοηθός διαιτητή σήκωσε την σημαία για οφσάιντ, αλλά ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και διαβουλεύσεις του διαιτητή με τον βοηθό, οι ρέφερις έδειξαν σέντρα! Στο 88΄ και στο 92΄ οι νησιώτες ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ήταν μια ήττα και ένα σκορ που δεν άξιζε ο Αίας, ο οποίος μέχρι την αποβολή του Μέντες δεν είχε απειληθεί καθόλου. Στο β΄ μέρος το Πυλί πίεσε και είχε δύο δοκάρια πριν ανοίξει το σκορ στο 73΄. Στο 80΄ έμειναν με 10 παίκτες και οι γηπεδούχοι…

To φιλμ του αγώνα

Στο 15΄ μακρινό σουτ Φερεκίδη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χάμος.

Στο 25΄ ο Σταθάτος από αριστερά πάσαρε στον Κουλούρη και αυτός από καλή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 30΄ ο Παναγιωτόπουλος κράτησε τον Μέντες από πίσω, ο Μέντες γύρισε απότομα για να αποφύγει τον Παναγιωτόπουλο και με τα χέρια του χτύπησε στο πρόσωπο τον Αμαλιαδίτη αμυντικό και ο Πορτογάλος παίκτης του Αίαντα είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Λάμπρου.

Στο 33΄ φάουλ Γκίκα, κεφαλιά Χατζηβασίλη πάνω από τα δοκάρια του Κουτρουμπή.

Στο 48΄ πλασέ Αλεξίου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Κουτρουμπής.

Στο 50΄ σέντρα-σουτ Μαυρόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 69΄ σέντρα Γκίκα από δεξιά, κεφαλιά Αλεξίου στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73΄ κόρνερ, πρώτη κεφαλιά, δεύτερη ο Αλεξίου από κοντά, οφσάιντ σήκωσε ο βοηθός. Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους που έτρεξαν στον βοηθό. Ύστερα από συνεννόηση με τον διαιτητή έδειξαν σέντρα (1-0)!

Στο 80΄ δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στον Χατζηβασίλη για σκληρό μαρκάρισμα στον Σταθάτο.

Στο 81΄ «ψαλιδάκι» Γκίκα απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία ο Κουτρουμπής.

Στο 88΄ στην αντεπίθεση από μπαλιά του Κότζα, ο Αλεξίου έκανε το 2-0.

Στο 92΄ με αριστερό «κεραυνό» Μανωλιά λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κουτρουμπή, 3-0.

Α.Ο. Πυλίου Κω: Χάμος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μπέρτος (70΄ Αποστολίδης), Παναγιωτόπουλος, Ντόκος, Μαυρόπουλος, Γκίκας (90΄ Χατζηνικολάου), Τουργαΐδης (58΄ Κότζα), Δρόσος (90΄ Μανωλιάς), Αλεξίου (90΄ Νίκα).

Αίας: Κουτρουμπής, Βατσής, Τσίτσος, Σταθάτος, Βράπι, Τσακοπιάκος, Φερεκίδης (81΄ Χριστοφοράτος), Μέντες, Ριτσούλι (72΄ Καράγιωργας), Κουλούρης, Πυρρής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος