FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Α.Π.: Πολύ καλή παρουσία στο Ράλλυ Φθιώτιδας

Ημερομηνία: 07-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη δεύτερη θέση του Ασφάλτινου Ράλλυ Φθιώτιδας τερμάτισε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, με συνοδηγό τον αθλητή της Α.Ο.Λ.Α.Π., Νίκο Πετρόπουλο. Το δίδυμο κέρδισε τις μισές ειδικές του αγώνα, κάνοντας δυναμικό comeback στο ασφάλτινο τερέν.

Στην έκτη θέση του Χωμάτινου Ράλλυ Φθιώτιδας τερμάτισε ο Γιάννης Μπαντούνας, με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη. Το πλήρωμα του κόκκινου Mitsubishi Lancer Evo VI αντιμετώπισε κλατάρισμα στη δεύτερη ειδική, χάνοντας αρκετό χρόνο.

Περίφημα κινήθηκαν οι αθλητές μας, Δημήτρης Σταυρόπουλος-Δημήτρης Πανούτσος, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στη C6 με το Toyota Yaris, πετυχαίνοντας ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στη μάχη του πρωταθλήματος. Δυο θέσεις πιο πίσω, στην τέταρτη της C6 τερμάτισαν οι αθλητές μας, Νίκος Μοσχόπουλος-Ειρήνη Κόγια Γραμματικού με το Toyota Yaris. Τον πρώτο τους αγώνα στα μπάκετ ενός Ford Fiesta R2 έκαναν τα μέλη της ΑΟΛΑΠ, Ιωάννης Γιαννακόπουλος-Ιωάννης Φωτεινογιαννόπουλος. Το πλήρωμα δυστυχώς στάθηκε άτυχο, εγκαταλείποντας την προσπάθειά του στην τελευταία ειδική από πρόβλημα στα ηλεκτρικά. Κλατάρισμα αντιμετώπισε ο αθλητής της ΑΟΛΑΠ, Ντίνος Τζέμος με συνοδηγό τον Δημήτρη Σαΐνη με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει το Ράλλυ Φθιώτιδος. Δεν χάρηκε τον αγώνα ο αθλητής μας, Χαράλαμπος Γαζετάς, καθώς πριν μπει στην πρώτη ειδική αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του Mitsubishi Lancer Evo VIII. Συνοδηγός του ήταν ο Λάμπρος Ζωγράφος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot