FOLLOW US: facebook twitter

Α. Μαστραντωνάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Ημερομηνία: 29-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης ήταν από τους διακριθέντες του ΠΑΟ Βάρδας στο ματς Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη. Ο 26χρονος Αχαιός μέσος, που αποτελεί μια δυνατή μεταγραφή του ΠΑΟΒ φέτος,  μίλησε χθες στην «Πρωινή» για το παιχνίδι με τους Βολιώτες, αλλά και αυτό που έρχεται για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο Αιτωλικό με την Α.Ε. Μεσολογγίου. Ο Μαστραντωνάκης είπε χαρακτηριστικά: «ήταν για όλους μας μια πολύ καλή εμπειρία το ματς με τη Νίκη Βόλου. Ήταν ένας ματς-πρόκληση. Δεν μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα, κάναμε αξιόλογη προσπάθεια και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά. Κοιτάμε τώρα το επόμενο ματς με το Μεσολόγγι για το πρωτάθλημα, που είναι δύσκολο, αλλά κάτι τέτοια ματς με ομάδες στα μέτρα μας πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο να τα κερδίζουμε».

Όσο για το τι αποκόμισαν οι ποδοσφαιριστές από την πολύ καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, απάντησε: «Δείξαμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες σαν ομάδα και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και αξίζει να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».


Η στιβαρή Διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας

Οι δύο ισχυροί άνδρες του ΠΑΟ Βάρδας, ο επικεφαλής της Διοίκησης, Γιάννης Λέντζας και ο γενικός διευθυντής, Άκης Παλούμπης, παρακολούθησαν μαζί τον ιστορικό αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟ Βάρδας με τη Νίκη Βόλου, την Τετάρτη στο «Γρ. Καλάκος». Ιδιαίτερο άγχος δεν υπήρχε καθώς ο Νίκη Βόλου ως ομάδα της Super League 2, ήταν το φαβορί για την πρόκριση. Άλλωστε, ο ΠΑΟΒ απέκλεισε τρεις ομάδες στον θεσμό Πανγυθεατικό, Πάτραι εντός και Παναργειακό εκτός και έφτασε αρκετά μακριά στον θεσμό, στις 34 καλύτερες ομάδες. Μια πολύ καλή πορεία, με την ομάδα της Βουπρασίας να σφύζει από υγεία με την στιβαρή διοίκηση που διαθέτει εδώ και μια δεκαετία, υπό των Λέντζα, αφών Παλούμπη, Καλογερή, Περδίκη, Νικολάου κ.λπ..

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος