FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Τεράστιο «διπλό» με Πάρη ο Ξενοφών στη Ν. Μανωλάδα

Ημερομηνία: 20-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών πέτυχε μεγάλη νίκη στη Ν. Μανωλάδα, με σκορ 0-1 με αντίπαλο την Δόξα, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (στο +2), έχοντας όμως ματς περισσότερο από την 2η  Θύελλα, η οποία παίζει την Κυριακή εντός με τη Ν. Φιγαλεία. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου πήρε το πολύτιμο τρίποντο με γκολ του αρχισκόρερ της, Πάρη Κωνσταντόπουλου στο 72ο λεπτό, ύστερα από σέντρα του Σκοζάι και ασταθή απόκρουση του Δανιήλ.

Στο α΄ ημίχρονο ο Ξενοφών ήταν καλύτερος και απείλησε με ένα απευθείας φάουλ του Μπακατσέλου στο 8΄ (απέκρουσε ο Δανιήλ), μια κεφαλιά του Πάρη αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας (άουτ) στο 12΄, άλλο ένα απευθείας φάουλ του Μπακατσέλου (απέκρουσε ξανά ο Δανιήλ) στο 28΄ και μια κεφαλιά του Σκοζάι στο δεύτερο δοκάρι,  στο 35΄, που κατέληξε στα χέρια του Δανιήλ. Η Δόξα στο α΄ μέρος είχε ένα σουτ του Τσουκαλά στο 20΄ που απέκρουσε ο Καπετανάκης κι άλλο ένα του Πολίτη στο 44΄ που μπλόκαρε εύκολα ο Καπετανάκης.

Το β΄ μέρος δεν είχε φάσεις μέχρι το γκολ του Πάρη, ενώ η Δόξα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά ο Καπετανακης είχε «όχι». Στο 85΄ ο Παντελής μπήκε από δεξιά στην περιοχή, σούταρε και απέκρουσε ο Πυργιώτης γκολκίπερ του Ξενοφώντα, ενώ μπλόκαρε και το νέο σουτ που ακολούθησε από τον Χριστοφοράτο. Και στο 93΄ από φάουλ του Πολίτη από δεξιά, ο Κωστόπουλος έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε ο Καπετανάκης ενώ στη συνέχεια της φάσης σουτ του Χριστοφοράτου έφυγε άουτ.

Ο Ξενοφών στο β΄ ημίχρονο πέρα από το γκολ είχε στο 86΄ μια καλή ευκαιρία με τον Γ. Δρακόπουλο, που από το ύψος του πέναλτι σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 77΄ Τσουκαλάς και Διαμαντόπουλος αντίκρισαν απευθείας την κόκκινη κάρτα του Παυλόπουλου, ύστερα από έντονη αψιμαχία που είχαν.

Δόξα Ν.Μ.:  Δανιήλ, Δημητρόπουλος (73΄ Παντελής), Χριστοφοράτος, Κολίτσι (79΄ Κωστόπουλος),  Κυριαζόπουλος, Φριντζήλας, Πολίτης, Π. Σαπουντζάκης (79΄ Α. Σαπουντζάκης), Βασιλόπουλος (73΄ Παναγιωτόπουλος), Τσουκαλάς, Μηλαδόπουλος

Ξενοφών: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Γκότσης, Μπέριος, Αναμουρλίδης, Αστερόπουλος, Κωνσταντόπουλος (90΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Κρίκος (60΄ Τσίγκρηλας), Σκοζάι, Διαμαντόπουλος, Μπακατσέλος (80΄ Δρακόπουλος).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

13η αγωνιστική

Σάββατο 20/1

Δόξα N.M.-Ξενοφών  0-1

Κυριακή 21/1-Ώρα 3μ.μ.

Πανηλειακός-Ολυμπιακός Σ.

Θύελλα-Ν. Φιγαλεία

Αίας-Σκουροχώρι

Δευτέρα 22/1-Ώρα 3μ.μ.

Αστέρας -Ηλειακός

Ρεπό: Πήγασος

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia