FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Τεράστια ανατροπή ο Ξενοφών, 3-2 τον Αστέρα στο 95΄

Ημερομηνία: 27-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, ο Ξενοφών νίκησε 3-2 τον Αστέρα στην Κρέστενα με τεράστια ανατροπή (από 0-2 στο 33΄) με γκολ του Βαγγέλη Διονυσόπουλου στο 95΄! Μια νίκη που έφερε ξανά τον Ξενοφώντα στην κορυφή της βαθμολογίας (31 βαθμοί και στο +2) και θα περιμένει αύριο το αποτέλεσμα Θύελλας-Πανηλειακού για να δει αν θα μείνει πρώτος. Ο Αστέρας έμεινε στους 23 βαθμούς, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα στις αποφάσεις του διαιτητή Σταυρόπουλου, τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά την λήξη του αγώνα, κυρίως για την (αυστηρή) αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Γκρίλλα στο 45΄ (με το σκορ στο 0-2). Έντονα παράπονα στον διαιτητή εξέφρασε στο ημίχρονο και ο Ξενοφών, κυρίως για μια περίπτωση πέναλτι πάνω στον Μπακατσέλο στο 5ο λεπτό.

Ο Αστέρας προηγήθηκε 0-2 μέσα σε τρία λεπτά στο α΄ ημίχρονο. Στο 30΄ από σέντρα του Μπατζακόπουλου από δεξιά ο Τσάκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Και τρία λεπτά μετά ο Κούντουρας πάσαρε κάθετα στον Μπατζακόπουλο, αυτός πέρασε και τον Καπετανάκη και έγραψε το 0-2.

Με παίκτη παραπάνω σε όλο το β΄ ημίχρονο ο Ξενοφών πίεσε πολύ κυρίως στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, όπου πέτυχε δύο γκολ σε 6 λεπτά! Στο 46΄ από σέντρα του Κολόκα ο Πάρης Κωνσταντόπουλος έκανε το κοντρόλ, η μπάλα έφτασε στον Τσίγκρηλα που από κοντά μείωσε σε 1-2. Και στο 52΄ αντιστράφηκαν οι ρόλοι, ο Τσίγκρηλας έδωσε στον Πάρη και αυτός με άπιαστο σουτ στο δεξί «Γ» του Θεοδωρόπουλου ισοφάρισε 2-2.

Στο 95΄ ήρθε το 3-2 για τον Ξενοφώντα. Ο Γαλανόπουλος σέντραρε, ο Τσίγκρηλας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στην μικρή περιοχή, όπου ο Διονυσόπουλος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ξενοφών: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Γκότσης, Μπέριος, Κολόκας, Αστερόπουλος (46΄ Τσίγκρηλας), Κωνσταντόπουλος, Κρίκος, Σκοζάι (90+7΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Διονυσόπουλος, Μπακατσέλος (57΄ Γ. Δρακόπουλος).

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Ι. Κασσιανός, Νικολόπουλος, Δαλαβούρας, Κυριαζής, Δ. Κασσιανός, Τσάκος (87΄ Ζωγόπουλος-90+3΄ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Γκρίλλας, Κούντουρας, Ραυτόπουλος, Μπατζακόπουλος (76΄ Χαραλαμπόπουλος).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

14η αγωνιστική

Σάββατο 27/1

Ξενοφών-Αστέρας  3-2

Κυριακή 28/1-Ώρα 3μ.μ.

Σκουροχώρι- Ηλειακός 

Ν. Φιγαλεία-Αίας

Ολυμπιακός Σ.-Πήγασος

Ώρα 3.30μ.μ.

Θύελλα-Πανηλειακός

Ρεπό: Δόξα Ν.Μ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia