FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Στο κόλπο των πλέι-οφ η Δόξα, πέρασε από το Κατσαρού

Ημερομηνία: 10-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας κέρδισε στο Κατσαρού τον αξιόμαχο Πήγασο με 1-2 και έμεινε στο κόλπο των πλέι-οφ, φτάνοντας τους 24 βαθμούς, στην 4η θέση, ένα βαθμό μπροστά από τον 5ο πλέον Αστέρα, που παίζει την Δευτέρα στα Σαβάλια. Ο Πήγασος με αυτή την ήττα παρέμεινε ουραγός με 7 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου προηγήθηκαν με απευθείας φάουλ του νεαρού Γιαννόπουλου  στο 44΄ και οι «μελανόλευκοι» του Μιχάλη Παπουτσή ισοφάρισαν στο επόμενο λεπτό με φαλτσαριστό σουτ του Φριντζήλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στην επανάληψη και δη στο 72΄ ο νεοεισελθών Παύλος Σαπουντζάκης πάσαρε από αριστερά στον Γιώργο Πολίτη, ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Πήγασος: Καρακίτσος, Νικολακόπουλος (90΄ Πλατής), Παπανδρέου, Βλασσόπουλος, Καρβουνιάρης, Τρυφωνόπουλος, Λιαρόπουλος, Γεωργίου (70΄ Λουκόπουλος), Καμαρά, Γιαννόπουλος, Γιούρτας.

Δόξα Ν.Μ.: Δανιήλ, Χριστοφοράτος, Μπλετσάκης, Μάρκου (53΄ λ.τρ. Κολίτσι), Κωστόπουλος, Φριντζήλας, Πολίτης, Δημητρόπουλος (81΄ Κυριαζόπουλος), Παντελής (67΄ Π. Σαπουντζάκης), Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος (81΄ Σαλομπεχάι).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

16η αγωνιστική

Σάββατο 10/2

Πήγασος-Δόξα Ν.Μ.  1-2

Κυριακή 11/2- Ώρα 3.15μ.μ.

Θύελλα-Ηλειακός

Ν.Φιγαλεία-Ξενοφών

Αίας-Πανηλειακός

Δευτέρα 12/2- Ώρα 3.15μ.μ.

Ολυμπιακός Σ.-Αστέρας

Ρεπό: Σκουροχώρι

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia