FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Μέγας Αστέρας έσπασε το αήττητο της Θύελλας-Έντονες διαμαρτυρίες Θύελλας για πέναλτι στο 85΄

Ημερομηνία: 07-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο φινάλε του α΄ γύρου στην Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορία, ο Αστέρας έμελλε να σπάσει το αήττητο της Θύελλας Καταραχίου και μάλιστα μέσα στην έδρα της, στο Ενωσιακό, με σκορ 1-2, το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα επεισοδιακό στο τέλος παιχνίδι. Ο Αστέρας συνέχισε να εντυπωσιάζει και μετά την διακοπή των εορτών (τέσσερις σερί νίκες στο Πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο) και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόσταση από την πρωτοπόρο Θύελλα.

Όσο για το ματς στο Ενωσιακό, στο α΄ ημίχρονο η Θύελλα είχε τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει (με Ρούνη, Καράμπελα και Αγκόλλι) τις οποίες σπατάλησε, έναντι μιας του Αστέρα (του Κούντουρα). Στο β΄ μέρος η ομάδα του Στράτου Καλογεράκου μπήκε καλύτερα, απείλησε αρχικά με τον Τσάκο και σκόραρε δύο φορές σε 10 λεπτά με τον καλύτερο παίκτη του, τον Παναγιώτη Ραυτόπουλο στο 56΄ και τον πρώτο σκόρερ του, Ηλία Μπατζακόπουλο, στο 66΄. Η Θύελλα μείωσε στο 75΄ με τον Σάκη Τζανέτο, πίεσε, και στο 85΄ ο Ρούνης φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Δ. Κασσιανό, αλλά ο ρέφερι Παυλόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αρκετοί παίκτες των γηπεδούχων έπεσαν πάνω στον διαιτητή και αποβλήθηκε με δύο κίτρινες για διαμαρτυρία ο Ρούνης και με απευθείας κόκκινη ο προπονητής Ν. Αλεξανδρόπουλος. Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους και ο Αστέρας πανηγύρισε μια τεράστια νίκη, που τον βάζει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου!

Θύελλα: Θεοδωρακόπουλος, Καρακατσάνης (64΄ Αποστολόπουλος), Βράπι, Δημόπουλος, Δημάκης, Μπουρούκης, Αγκόλλι, Σταθάτος, Ρούνης, Τζανέτος, Καράμπελας (64΄ Τριανταφύλλης).

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Ι. Κασσιανός, Νικολόπουλος, Δαλαβούρας, Κυριαζής, Δ. Κασσιανός, Τσάκος (90+3΄ Χριστοδουλόπουλος), Γκρίλλας, Κούντουρας (78΄ Μαργαρώνης), Ραυτόπουλος, Μπατζακόπουλος (90΄ Ζωγόπουλος).

 

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

 

Κώστας Πλιάγκος

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia