FOLLOW US: facebook twitter

Α. Καστρινός: «Έρχομαι με το κεφάλι ψηλά»!  

Ημερομηνία: 06-10-2023 | Συντάκτης:

Θερμή Υποδοχή σε  Παλαιοχώρι και Αγγινάρα – Τι δήλωσε ο υπ. δήμαρχος Πηνειού

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξιος Αθ. Καστρινός επισκέφθηκε την ΔΚ Παλαιοχωρίου και την περιοχή της Αγγινάρας της ΔΚ Γαστούνης  όπου υπήρξε θερμότατη  υποδοχή από την μεριά των κατοίκων των περιοχών.

Αρχικά στην ΔΚ Παλαιοχωρίου τοποθετήθηκαν  ο Πρόεδρος της ΔΚ Παλαιοχωρίου κ. Θανάσης Τσατσός και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της ΔΚ Παλαιοχωρίου  δηλώνοντας ότι κατά την δημοτική θητεία του Αλέξη Καστρινού  έγινε  σημαντικό έργο στην περιοχή ενώ, ο απερχόμενος δήμαρχος ουδέποτε ανταποκρίθηκε σε αυτά που του ζητήθηκαν.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξη Καστρινό ο οποίος   δήλωσε  ότι έρχεται με ψηλά το κεφάλι   γιατί ότι δεσμεύτηκε το έπραξε αλλά και τι στοχεύει να κάνει στην νέα του Δημοτική θητεία στις περιοχές αυτές.  Έκανε αναφορά στα έργα που πέτυχε κατά την δημοτική του θητεία όπως την Ανάπλαση της ΔΚ Παλαιοχωρίου π/υ 384.000€, ΕΣΠΑ 2014-2020, τον Δρόμο προς Θίνες Παλαιοχωρίου π/υ 179.000€ από το Πρόγραμμα Πυρόπληκτων ΕΠ401, την Ασφαλτόστρωση στην ΔΚ Παλαιοχωρίου π/υ 80.000€ (από το έργο Αγροτική Οδοποιίας Δ.Κ. Παλαιοχωρίου, Κοροίβου, Λευκοχωρίου και Ρουπακίου π/υ 320.000€, Φιλόδημος I ), Κατασκευή πεζοδρομίων από το πρόγραμμα των πυροπλήκτων, Ανακατασκευή του Γηπέδου (δεξαμενή, γεώτρηση, προβολείς, περίφραξη, αυτόματο πότισμα, χωματουργικά ) π/υ 50.000€ κ.α. Ενώ στην περιοχή της Αγγινάρας μίλησε για το μεγάλο έργο Ανάπλασης της Αγγινάρας π/υ 2.387.966€ που σχεδίασε, μελέτησε και δημοπράτησε κατά την δημοτική του θητεία και έκανε αναφορά ότι η Κοινοπραξία Γκουλιούμη-Αυγέρη που είχε υπογράψει την Σύμβαση και   ξεκίνησε το έργο, αυτή το τελείωσε και ότι άλλο λέγεται από τον απερχόμενο δήμαρχο είναι ψεύδη. Ανέφερε ότι είναι έγκλημα  για την ανάπτυξη της περιοχής  όταν  άφησε 5.000.000€ για την Α΄ Φάση της  κατασκευής του Παραλιακού δρόμου από την Μπούκα μέχρι την Γλύφα και   η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους υποψηφίους συμβούλους και δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου του .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia