FOLLOW US: facebook twitter

Α. Γκρουμούσας: «Στόχος η νίκη με Ολυμπιάδα και η είσοδος στα πλέι-οφ»

Ημερομηνία: 30-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου κέρδισε εύκολα το Σάββατο και την Άθληση Μυτιλήνης με 3-0 σετ και αυτή ήταν η τρίτη νίκη χωρίς να χάσει σετ στον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής, δείχνοντας πόσο δυνατός είναι φέτος και ότι έχει υψηλές βλέψεις. Ο προπονητής του Κοροίβου σε δήλωσή του μετά το παιχνίδι, συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη και τόνισε αναφορικά με το επερχόμενο ντέρμπι με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα, πως στόχος είναι νίκη και γενικότερα η είσοδος στα πλέι-οφ, που ισοδυναμεί με την διεκδίκηση της ανόδου στην Pre League.

O έμπειρος προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα μας αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα στην έδρα της μετά από δύο χρόνια με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Κερδίσαμε εύκολα και δίκαια με σκορ 3-0, παρόλο που αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με τον ακραίο μας Δημήτρη Κόζη στην διάρκεια του παιχνιδιού στο πρώτο σετ, αλλά το διαχειριστήκαμε και ο αντικαταστάτης του, Δημήτρης Παπαθεοδώρου, τον αντικατέστησε επάξια. Είμαστε πρώτοι και αήττητοι χωρίς να έχουμε χάσει σετ! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και σε εκείνα που βρέθηκαν στον πάγκο διότι η βοήθειά τους είναι εξίσου σημαντική. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα με την Ολυμπιάδα, που είναι μαζί μας στην πρώτη θέση. Στόχος μας είναι η νίκη και η είσοδός μας στα πλέι-οφ».

Ο Κόροιβος λοιπόν, το ερχόμενο Σάββατο, στις 6μ.μ., στην Πάτρα, κοντράρεται με την Ολυμπιάδα, η οποία έχει επίσης τρεις νίκες με τρίποντα και πρόκειται για το ντέρμπι του ομίλου. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του Α΄ γύρου. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά καθώς έδωσαν τρία φιλικά ματς κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. O Κόροιβος δείχνει πιο δυνατός από την Ολυμπιάδα, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο. Ο τραυματισμός του έμπειρου ακραίου Δημήτρη Κόζη (έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) προβληματίζει το τεχνικό τιμ, η συμμετοχή του είναι προς το παρόν αμφίβολη, αλλά όσοι αγωνιστούν θα δώσουν το 100% για το τέσσερα στα τέσσερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος