FOLLOW US: facebook twitter

Χρ. Παρασκευόπουλος: «Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ δείχνει εμπιστοσύνη σε όλους μας»

Ημερομηνία: 30-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας δεν χάνει την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος


Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο ΠΑΟ Βάρδας γνώρισε την τρίτη ήττα του σε έξι αγώνες στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής με αντίπαλο τον πολύ δυνατό και πρωτοπόρο Αχέροντα, βρίσκεται τρεις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, εντούτοις ο τεχνικός της ομάδας, Χρήστος Παρασκευόπουλος, δεν χάνει την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Αχέροντα ανέφερε πως η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά και όταν επιστρέψουν οι τραυματίες, θα δείξει διαφορετική εικόνα.
Ο 41χρονος Ηλείος προπονητής ανέφερε για το ματς: «Θεωρώ ότι η ομάδα μου διεκδίκησε από το 1ο λεπτό μέχρι το 95΄ ό,τι είχαμε σχεδιάσει μέσα στην εβδομάδα. Παίζαμε με αντίπαλο μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα και θα έλεγα ότι είναι η πιο κυνική ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Αν παρατηρήσετε τα παιχνίδια της, δημιουργεί λίγες ευκαιρίες αλλά καταφέρνει να σκοράρει. Την δεύτερη φορά που πάτησε στην περιοχή μας, πέτυχε το πρώτο γκολ και την επόμενη φορά που ξαναπάτησε στην περιοχή μας, σκόραρε και δεύτερη φορά. Από κει και πέρα η ομάδα μας αντέδρασε και δημιούργησε πολλές δυσκολίες στο αμυντικό τρίτο του Αχέροντα. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο 57΄ στο χαμένο πέναλτι, και αν το είχαμε κάνει την συγκεκριμένη στιγμή, πιστεύω το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό. Δεν θεωρώ πως μόνο μετά την αποβολή του Αχέροντα ήμασταν καλύτεροι, θεωρώ πως μετά το 0-2 ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε και με 11 αντίπαλους παίκτες ευκαιρίες και μας μένει η πικρία. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, διότι κάτω από αντίξοες συνθήκες έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε και αυτό προσπαθούμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι χαμηλά στη βαθμολογία, έχουμε ένα πρόβλημα με τις ομάδες που ίσως θα «έπρεπε» να έχουμε κερδίσει, διότι δεν είχαμε δημιουργήσει τόσο καλές ευκαιρίες και δεν είχαμε καλά τελειώματα. Θεωρώ πως η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της και με τη βοήθεια της Διοίκησης που είναι αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια, τα έχουμε όλα, και δυστυχώς δεν τους έχουμε κάνει ακόμα χαρούμενους κι ευτυχισμένους. Αν έχουν υπομονή που έχουν υπομονή οι άνθρωποι της Διοίκησης, τα καλύτερα θα έρθουν. Μας λείπουν ποδοσφαιριστές, ο Μπίσα ήταν τραυματίας, μπήκε αλλαγή, ρισκάραμε, όταν θα έχουμε όλο το ρόστερ, η ομάδα θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και νομίζω ότι θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για μας».

«Εμπιστοσύνη της Διοίκησης σε όλους μας»

Στην ερώτηση αν χτυπάει καμπανάκι για την ομάδα η μικρή μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών, τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι μικρό και υποβιβάζονται 6 ομάδες, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος απάντησε: «Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ακριβώς τι γίνεται, γνωρίζουν ότι μέχρι τώρα η συγκομιδή βαθμών είναι πολύ μικρή, όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες και ο Βασίλης Μαυρόπουλος, θα δείτε μια διαφορετική ομάδα. Και αν η ερώτηση αφορά την δική μου προοπτική στην ομάδα, εγώ ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει στον ΠΑΟΒ, είμαι στη διάθεση της Διοίκησης, οτιδήποτε θελήσει αυτή. Όμως αυτό που βλέπω από την Διοίκηση είναι μια εμπιστοσύνη τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο επιτελείο, επομένως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από υπομονή. Δεν θέλω να περιαυτολογώ, αλλά νομίζω πως δουλεύει πάρα πολύ καλά η ομάδα. Εμείς όλοι δεν έχουμε δώσει ακόμα αυτό που θέλουμε, έτσι ώστε η Διοίκηση να είναι ακόμα πιο ευχαριστημένη από την δουλειά και την εικόνα της ομάδας».

Ο ΠΑΟΒ αύριο, Τετάρτη, υποδέχεται στις 3μ.μ. τον Εθνικό Σκουλικάδου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ένα ματς κομβικό για την συνέχεια, όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Η ομάδα της Ζακύνθου πήρε άκοπα την Κυριακή τους τρεις βαθμούς με τον Αμβρακικό και έχει δύο πόντους περισσότερους από την ηλειακή ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος