FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ντέρμπι Αστέρα-Πανηλειακού στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 06-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις 3.15μ.μ., για την 8η αγωνιστική

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]

Η 8η αγωνιστική της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας ολοκληρώνεται σήμερα με το μεγάλο ηλειακό ντέρμπι, Αστέρας Αμαλιάδας-Πανηλειακός, στο Στάδιο Αμαλιάδας (ώρα έναρξης 3.15μ.μ.). Οι δύο ιστορικές ομάδες της Ηλείας συναντώνται ξανά στην Α΄ Κατηγορία με στόχο να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή θέση.

Αμφότερες ερίζουν για την συμμετοχή στα πλέι-οφ και θέλουν σήμερα τη νίκη για να μπουν στην τετράδα. Ο Αστέρας του Στράτου Καλογεράκου είναι 6ος με 8 βαθμούς και ο Πανηλειακός των Λούσκου-Μιλοσέσκι 5ος με 10 βαθμούς. Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι, δηλαδή,  κυνηγούν την 4η Δόξα Ν.Μ., η οποία μετά την νίκη της επί του Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου ανέβηκε αυτή στην 4η θέση με 11 βαθμούς.

Ο Αστέρας προέρχεται από δύο ματς χωρίς νίκη, ισοπαλία με Πήγασο στο Κατσαρού και εντός έδρας ήττα από την Δόξα, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη στις καθυστερήσεις επί του Ολυμπιακού Σαβαλίων με ανατροπή. Ο Πανηλειακός είναι σε καλή κατάσταση καθώς είναι τέσσερα ματς αήττητος με 2 νίκες (επί του Πήγασου στο Κατσαρού και του Αίαντα στον Πύργο) και 2 ισοπαλίες (με Δόξα εκτός και Ηλειακό εντός).

Αναμένεται ένα δυνατό και ανοιχτό ντέρμπι, προς τέρψιν των φιλάθλων που θα βρεθούν σήμερα στο Στάδιο Αμαλιάδας για να παρακολουθήσουν δια ζώσης το «clαsico» της Ηλείας!

Η βαθμολογία

(Σε 8 αγώνες)

Ξενοφών (16-3) 18

Θύελλα  (16-7) 17

Ηλειακός (17-8) 14

Δόξα Ν.Μ.  (10-6) 11

——————————-

Πανηλειακός  (10-8)  10

Αστέρας (8-7) 8

Ολυμπιακός Σ.  (9-15) 6

Λ. Αστέρας (7-16)  6

——————————-

Αίας (6-13) 6

Πήγασος  (6-15)  5

—————————

Ν. Φιγαλεία (12-19) 5

*Εκκρεμεί ο σημερινός αγώνας Αστέρας-Πανηλειακός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot