FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Μεγάλη μάχη Θύελλας-Ηλειακού για μια θέση στους τελικούς

Ημερομηνία: 10-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα, στις 5μ.μ., στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι των ημιτελικών της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας ανάμεσα στην Θύελλα Καταραχίου Πύργου και τον Ηλειακό Λεχαινών θα διεξαχθεί σήμερα στις 5μ.μ. στο Ενωσιακό  γήπεδο της Σπιάντζας. Το μεγάλο αυτό ματς θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς, εκεί όπου περιμένει ο Ξενοφών, ο οποίος, ως γνωστόν, απέκλεισε τον Αστέρα.

Η γηπεδούχος Θύελλα, μετά την ήττα στα Λεχαινά, θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στους τελικούς. Ο Ηλειακός έχει πάρει πλέον το προβάδισμα και πάει σήμερα για δύο αποτελέσματα, νίκη ή ισοπαλία, για να αποκλείσει την Θύελλα και να διεκδικήσει τον τίτλο στους τελικούς, που ήταν ο στόχος του εξαρχής.

Η Θύελλα έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία στο ματς των Λεχαινών, έχασε και τον αρχισκόρερ του, Νίκο Καράμπελα, λόγω αποβολής και ήταν υπό σκέψη ακόμα και να αποσύρει την ομάδα από τον σημερινό τρίτο ημιτελικό, αλλά και από τον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας. Εξέδωσε μια πολύ σκληρή ανακοίνωση κατά των διαιτητών και της ΕΠΣΗ το απόγευμα της Δευτέρας, αναφέροντας πως έχει στοχοποιηθεί. Μάλιστα, καθιστά την ΕΠΣΗ υπεύθυνη για το αν θα ολοκληρωθεί ή όχι το ματς σήμερα και ως εκ τούτου είναι άγνωστο το πώς θα είναι το κλίμα σήμερα στο Ενωσιακό!

Ο Ηλειακός από την άλλη, που θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Τσίμπιτση, είναι… ήρεμος και με την ψυχολογία στο ζενίθ.  Γύρισε «τούμπα» τη σειρά, από βαθμολογικό μειονέκτημα που είχε, τώρα έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση και με όπλο την ποιότητά του στη μεσαία και επιθετική γραμμή (5 γκολ στους δύο πρώτους ημιτελικούς κόντρα στη Θύελλα) έρχεται στην Σπιάντζα για το θετικό αποτέλεσμα, που θα τον στείλει πανηγυρικά στους τελικούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος