FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Στο κόλπο του τίτλου ο Ηλειακός, 2-0 τον Ξενοφώντα

Ημερομηνία: 17-04-2024 | Συντάκτης:

Ο Ηλειακός νίκησε 2-0 τον Ξενοφώντα στα Λεχαινά, έσπασε το αήττητο της ομάδας των Κρεστένων και είναι στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, καθώς οδήγησε τη σειρά των τελικών σε  τρίτο παιχνίδι στην Κρέστενα την προσεχή Κυριακή. Εκεί, ο Ξενοφών χρειάζεται έστω την ισοπαλία για να στεφθεί πρωταθλητής και ο Ηλειακός μόνο νίκη.

Η επικράτηση των «γαλάζιων» στα Λεχαινά ήταν δίκαιη, καθώς εμφανίστηκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και σκόραραν δύο γκολ, στις αρχές κάθε ημιχρόνου.  Στο 10΄ ο Ηλειακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γαλανόπουλου και ο Θανάσης Αντωνόπουλος ευστόχησε κι έκανε το 1-0. Στο 48΄ ο Καλογερόπουλος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τσακοπιάκος με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Ηλειακός παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο Νίκο Δούλο και ο Ξενοφών χωρίς τον τραυματία Θοδωρή Μπέριο, ο οποίος θα χάσει και τον τρίτο τελικό καθώς και τον έτερο τραυματία Παναγιώτη Τσίγκρηλα.

Το φιλμ του αγώνα

10΄: Ο Κόστα επιχείρησε να περάσει τον Γαλανόπουλο από αριστερά μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γαλανόπουλου, πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Θ. Αντωνόπουλος, 1-0

24΄:  Λάθος Τσακοπιάκου μέσα στην περιοχή, ο Κωνσταντόπουλος έστρωσε στον Διαμαντόπουλο, ο οποίος απέναντι από την εστία αντί να σουτάρει προσποιήθηκε και τον έκλεισαν οι αμυντικοί του Ηλειακού

38΄:  Σέντρα από αριστερά «Φίγκο», σουτ Τσαντίλη μεγάλη απόκρουση Κουτρουμπή  στη δεξιά του γωνία σε κόρνερ

45+2΄: Ωραία προσπάθεια και σουτ Μπακατσέλου από δεξιά μέσα στην περιοχή, λίγο άουτ

48΄:  Γύρισμα από δεξιά Καλογερόπουλου, πλασέ από κοντά ο Τσακοπιάκος, 2-0

71΄:  Κάθετη μπαλιά Τσίμπιτση, έσπασε το οφσάιντ ο Τσαντίλης, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουτρουμπή, αλλά δεν μπόρεσε να τον περάσει και να σκοράρει, έκοψε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ξενοφώντα

78΄:  Απευθείας φάουλ Μπακατσέλου, στην αγκαλιά του Αντωνόπουλου η μπάλα.

Ηλειακός: Αντωνόπουλος, Τσίμπιτσης, Παρασκευόπουλος, Τσακοπιάκος, Μουσερής (85΄ Θεοφιλόπουλος), Καλογερόπουλος, Πυρρής, Κόστα (63΄ λ.τρ. Μάης), Τσαντίλης, Λαμπρόπουλος, Θ. Αντωνόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Γκότσης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Διαμαντόπουλος (55΄ Κρίκος), Κωνσταντόπουλος (87΄ Μπατζάκας), Σκοζάι (55΄ Δρακόπουλος), Αστερόπουλος, Διονυσόπουλος (80΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Μπακατσέλος (80΄ Φερεκίδης).

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος