FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Η Θύελλα πήρε το ντέρμπι-Μόνος πρώτος με «εξάρα» ο Ηλειακός-Η βαθμολογία

Ημερομηνία: 30-10-2023 | Συντάκτης:

Στα ματς της Δευτέρας που έκλεισαν την 3η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας, η Θύελλα πήρε δίκαια το πυργιώτικο ντέρμπι με τον Πανηλειακό με σκορ 0-2 στο Στάδιο Πύργου κι έδειξε ένα μέρος από τις μεγάλες φετινές της δυνατότητες.  Η φιλόδοξη ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Ξενοφώντα, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ηλειακό. Ο Πανηλειακός γνώρισε την πρώτη του ήττα (είχε δύο ισοπαλίες στα δύο πρώτα ματς).

Στο α΄ ημίχρονο η Θύελλα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε τελικά στο 40΄. Ο Σταθάτος μπήκε από δεξιά σούταρε συρτά στην απέναντι γωνία, η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι και στον Γιάννη Λούσκο και πέρασε την γραμμή της εστίας πριν διώξουν οι ερυθρόλευκοι, όπως έδειξε ο βοηθός διαιτητή, Κόρδας (0-1).

Ο Πανηλειακός στο 43΄ είχε οριζόντιο δοκάρι να ισοφαρίσει σε σουτ του Κανάνι από θέση τετ-α-τετ και αυτή ήταν η μοναδική καλή ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» σε όλο το ματς. Στο β΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57΄ η Θύελλα συνδυάστηκε ωραία, ο Τζανέτος πάσαρε με τακουνάκι στον διερχόμενο Ρούνη και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Δασκαλόπουλο (0-2).

Ηλειακός-Λ. Αστέρας 6-1

Ο Ηλειακός κέρδισε 6-1 τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου στα Λεχαινά και είναι πλέον μόνος πρώτος στην βαθμολογία με 9 βαθμούς, όντας χωρίς καμία απώλεια βαθμών μέχρι στιγμής. Ο Λ. Αστέρας έμεινε στους 3 βαθμούς. Η ομάδα του Σκουροχωρίου προηγήθηκε στο 11΄ με τον νεαρό Τσουραμάνη, αλλά στο 20΄ ο Ηλειακός ισοφάρισε με τον Χάρη Κουτσογιαννόπουλο και στο 27΄ ο Ανδρεόπουλος από μπαλιά του Παρασκευόπουλου έκανε το 2-1.  Στο 43΄ ο Λ. Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου με  δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο β΄ μέρος οι «γαλάζιοι» με αριθμητικό πλεονέκτημα πέτυχαν άλλα 4 γκολ με τον Ανδρεόπουλο στο 56΄, τον Θανάση Αντωνόπουλο στο 62΄, τον Παρασκευόπουλο στο 72΄ και τον Μουσερή στο 77΄.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ από τα ματς στην έντυπη έκδοση της Πρωινής την Τρίτη και την Τετάρτη.

Τα αποτελέσματα

Αστέρας-Ξενοφών  1-1

Αίας-Ν. Φιγαλεία  2-0

Πήγασος-Ολυμπιακός Σ.  1-1

Ηλειακός-Σκουροχώρι  6-1

Πανηλειακός-Θύελλα  0-2

Ρεπό: Δόξα Ν.Μ.

Η βαθμολογία

(Σε 3 αγώνες)

Ηλειακός (10-3) 9

Ξενοφών (6-1) 7

Θύελλα  (8-5) 7

Αστέρας (4-3) 4

——————————-

Λ. Αστέρας (4-9)  3

Αίας (3-4) 3

Ολυμπιακός Σ.  (4-4) 2

Πανηλειακός  (4-6)  2

——————————-

Ν. Φιγαλεία (5-7) 2

Πήγασος  (1-5) 1

—————————

Δόξα Ν.Μ.  (1-3) 0

Επόμενη αγωνιστική

Ξενοφών-Σκουροχώρι

Ν.Φιγαλεία-Ηλειακός

Ολυμπιακός Σ.-Δόξα Ν.Μ.

Θύελλα-Αίας

Πήγασος-Πανηλειακός

Ρεπό: Αστέρας

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia