FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Φιλικές νίκες για Πανηλειακό, Ξενοφώντα, Δόξα Ν.Μ. και Πήγασο

Ημερομηνία: 23-09-2023 | Συντάκτης:
Φάση από το φιλικό Πανηλειακός-Λ. Αστέρας, με πρωταγωνιστή τον Λούσκο

Τέσσερα φιλικά ματς διεξήχθησαν σήμερα από ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, τα τρία εξ αυτών μεταξύ ομάδων της μεγάλη κατηγορίας του ηλειακού ποδοσφαίρου

Πανηλειακός-Σκουροχώρι 2-0

Ο Πανηλειακός με γκολ του Παναγόπουλου στο 42΄ (δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή) και του Λούσκου στο 50΄ (από ασίστ του Πολυχρονόπουλου) νίκησε 2-0 τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου στον Πύργο. Στο 78΄ (ο αγώνας είχε διάρκεια 80 λεπτά) ο Πολυχρονόπουλος είχε δοκάρι, ενώ ο Λ. Αστέρας, που δημιούργησε φάσεις στο β΄ μέρος, είχε χαμένο πέναλτι στο 56΄ με τον Τσαγκάρη (απέκρουσε ο Ηλιόπουλος), για να μειώσει σε 2-1.

Ξενοφών-Απόλλων Ν. Φιγαλείας  3-1

Ο Ξενοφών επικράτησε 3-1 της Ν. Φιγαλείας στο Καλλίκωμο. Το 1-0 έκανε με απευθείας φάουλ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος στο 25΄ και τρία λεπτά μετά ο Πλάκας ισοφάρισε 1-1. Στο 47΄ ο Κρίκος από ασίστ του Σκοζάι έγραψε το 2-1 και στο 65΄ ο Μπέριος με κεφαλιά από σέντρα του Σκοζάι το τελικό 3-1. Στο 30΄ ο Αποστολόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Κωνσταντόπουλου.

Αίας Γαστούνης-Δόξα Ν.Μ.  2-3

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας κέρδισε 3-2 με ανατροπή στην Γαστούνη τον Αίαντα. Η ομάδα της Γαστούνης προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0 με γκολ του Μένα και του Ηλιάκη και η Δόξα έκανε την ανατροπή στο β΄ μέρος με σκόρερς τους Κουλούρη, Βαλεντίνο Σαλομπεχάι και Παύλο Σαπουντζάκη.

Πήγασος Πρασίνου-Πέλοπας Πύργου 3-0

Ο Πήγασος νίκησε 3-0 τον Πέλοπα Πύργου. Στο 14΄ ο Γεωργίου από κοντά έκανε το 1-0 και στο 49΄ ο Γιαννικόπουλος το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γαλανόπουλος στο 80΄.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia