FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Αγκαλιά με τον τίτλο ο Ξενοφών, 1-0 τον Ηλειακό

Ημερομηνία: 14-04-2024 | Συντάκτης:

Ο Ξενοφών νίκησε 1-0 τον Ηλειακό στην Κρέστενα στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή Ηλείας. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό σε ένα ή δύο παιχνίδια που θα γίνουν ακόμα για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, ενώ ο Ηλειακός θέλει 5 βαθμούς.  

Όσο για το ματς, ο Ξενοφών πήρε δίκαια τη νίκη καθώς πέρα από το γκολ του Μπακατσέλου στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, είχε και δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο: στο 38΄ σε σουτ του Τσίγκρηλα και στο 66΄ σε σουτ του Μπακατσέλου. Αλλά και άλλη μια καλή ευκαιρία για γκολ στο β΄ ημίχρονο με τον Τσίγκρηλα στο 59΄.

Ο Ηλειακός προσπάθησε πρωτίστως να διαφυλάξει τα μετόπισθεν, ξεκίνησε καλά το ματς, στη συνέχεια υποχώρησε, δέχτηκε το γκολ στο 47΄ και πίεσε από το 75΄ και μετά, χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία στο ματς, αν εξαιρέσουμε δύο σουτ του Παρασκευόπουλου στο 16΄ υπό καλές προϋποθέσεις που εξουδετερώθηκαν από Κολόκα και Μπέριο.

Το φιλμ του αγώνα

16΄:  Σουτ Παρασκευόπουλου μέσα από την περιοχή, έδιωξε μπροστά από την εστία  με το κεφάλι ο Κολόκας, νέο σουτ Παρασκευόπουλου κόντρα από τον Μπέριο

20΄:  Σουτ Διαμαντόπουλου μέσα από την περιοχή, ψηλά πάνω από τα δοκάρια η μπάλα

38΄:  Σουτ Τσίγκρηλα βρήκε τη μπάλα ο Αντωνόπουλος, οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ

47΄:  Δυνατό σουτ Μπακατσέλου έξω από την μεγάλη περιοχή, βρήκε λίγο η μπάλα στο κεφάλι του Κόστα, άλλαξε λίγο πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, 1-0

59΄:  Φάουλ Μπακατσέλου, κεφαλιά Τσίγκρηλα έσωσε προ της γραμμής ο Λαμπρόπουλος

66΄:  Σουτ Μπακατσέλου από δεξιά μέσα στην περιοχή, στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αντωνόπουλου

74΄:  Γυριστό σουτ Τσακοπιάκου πάνω από τα δοκάρια η μπάλα

85΄: Απευθείας φάουλ Λαμπρόπουλου από δεξιά, μπλόκαρε ο Κουτρουμπής.

92΄:  Κόρνερ Καλογερόπουλου, κεφαλιά Τσαντίλη στο δεύτερο δοκάρι πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Γκότσης, Μπέριος, Κολόκας, Διαμαντόπουλος (73΄ λ.τρ. Κρίκος), Αστερόπουλος (36΄ Διονυσόπουλος), Μπακατσέλος, Σκοζάι, Κωνσταντόπουλος, Τσίγκρηλας (62΄ λ.τρ. Δρακόπουλος). 

Ηλειακός: Α. Αντωνόπουλος, Πυρρής, Λαμπρόπουλος, Μουσερής, Κόστα, Τσακοπιάκος, Μάης (83΄ Θεοφιλόπουλος), Δούλος, Καλογερόπουλος, Τσαντίλης, Παρασκευόπουλος. 

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της «Πρωινής» την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia