FOLLOW US: facebook twitter

67χρονος από τη Ροβιάτα ο νεκρός της Κουρούτας

Ημερομηνία: 20-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

-Ταυτοποιήθηκε από τα δαχτυλικά αποτυπώματα

Σε 67χρονο, κάτοικο της Τοπικής Κοινότητας Ροβιάτας, ανήκει η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης στην παραλία της Κουρούτας.

Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης δεν είχε ταυτοποιηθεί, καθώς δεν είχε αναζητήσει κανείς τον άτυχο 67χρονο και τελικά η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε από τις αστυνομικές αρχές, μέσω των δαχτυλικών του αποτυπωμάτων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 67χρονος διέμενε μόνος του και γι’ αυτό δεν αναζητήθηκε από κανέναν και πλέον οι αρχές κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό οικείων του.

Μετά την ταυτοποίηση, η σορός θα μεταφερθεί πλέον στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία της Κουρούτας, στην περιοχή του δημοτικού κάμπινγκ, από δυο γυναίκες που είχαν βγει για περπάτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν στο σημείο που ‘σκάει’ το κύμα και έφερε αθλητική περιβολή, ενώ εντοπίστηκε και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ  αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και φέρεται ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ το χτύπημα στο κεφάλι φαίνεται να επήλθε από την πτώση.

Την υπόθεση διερευνά το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης, που διενεργεί την προανάκριση.

Μ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος