FOLLOW US: facebook twitter

400.000 ευρώ για αστική οδοποιία Πύργου

Ημερομηνία: 22-12-2017 | Συντάκτης:

Μπορεί να παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, πριν μερικούς μήνες, ωστόσο ο Διονύσης Μπέλτσος, δεν έπαψε ποτέ να παλεύει για όλα όσα είχε προωθήσει με πολύ κόπο, πριν την αποχώρηση του. Η δικαίωση του λοιπόν, ήρθε προχθές Τετάρτη, από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, από τον οποίο και ενημερώθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ότι, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Γιώργος Δέδες, υπέγραψε τη χρηματοδότηση του Δήμου Πύργου με το ποσό των 400.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει στην ανακατασκευή της αστικής οδοποιίας.

Όπως είχε αναφέρει παλιότερα σε συνέντευξη του ο κ. Μπέλτσος, από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, είχε καταβάλει τεράστια προσπάθεια για την εξασφάλιση της παραπάνω χρηματοδότησης και μάλιστα είχε πραγματοποιήσει και συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε, παρουσία και του Γ.Γ. του Δήμου Χάρη Αντύπα.

Όπως τόνισε χθες ο κ. Μπέλτσος μετά την συνάντηση που είχε τότε με τον κ. Δέδε, υπήρξε άμεση ανταπόκριση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και μάλιστα ο Μηχανικός κ. Λάμπης Δημητρακόπουλος, απέστειλε όπως του ζήτησε, τις απαραίτητες τεχνικές εκθέσεις- έγγραφα στο  Υπουργείο και ύστερα από έντονη πίεση στην κεντρική εξουσία, κατάφεραν να πετύχουν την χρηματοδότηση, μέσω της οποίας μπορούν να αποκατασταθούν ένα μεγάλο μέρος των προβλημάτων της οδοποιίας της πόλης του Πύργου.

«Η χρηματοδότηση αποτελεί μια τεράστια επιβράβευση και δικαίωση των προσπαθειών μου, σαν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου Πύργου. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τον εξάδελφο μου Αθανάσιο Μπέλτσο για την τεράστια συμβολή του στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης και γενικά για την αμέριστη βοήθεια που παρείχε όλο το χρονικό διάστημα για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Πύργου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κύριο Χρήστο Σπίρτζη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, κύριο Γεώργιο Δέδε, για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημά μου, που αφορούσε την χρηματοδότηση του Δήμου Πύργου» κατέληξε ο κ. Μπέλτσος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος