FOLLOW US: facebook twitter

Θα στεγαστεί σε λυόμενο πριν τις γιορτές η οικογένεια που κάηκε το σπίτι της στη Μανωλάδα

Ημερομηνία: 22-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Χριστούγεννα σε ένα πιο ζεστό κατάλυμα και όχι στο δρόμο, θα κάνει όπως όλα δείχνουν η οικογένεια στη Μανωλάδα που είδε το σπίτι της να καίγεται παραμονές εορτών, τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει σιγά- σιγά η αποκατάσταση της κατοικίας τους.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου να εξασφαλιστεί προσωρινά κατάλυμα για την επταμελή οικογένεια που έμεινε άστεγη , όταν έπιασε προ ημερών φωτιά το σπίτι της στη Νέα Μανωλάδα , είχε τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα αυτό με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε το βράδυ της Τετάρτης. Παράλληλα έστειλε και σχετική επιστολή χθες το πρωί στον κ. Δέδε , οπότε και δρομολογήθηκε άμεσα η αποστολή κοντέινερ ώστε τις ημέρες των εορτών η άτυχη οικογένεια να βρει στέγη.

Συγκεκριμένα  πρόκειται για οικογένεια με τρία ανήλικα μικρά παιδιά, την γιαγιά του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και τον θείο τους που διαμένουν προς το παρόν σε αγροτικό αυτοκίνητο.

«Είναι καθήκον και ευθύνη μας να διασφαλίσουμε την οικογενειακή στέγη. Η μοίρα επιφύλαξε τραγικό γεγονός σε μια οικογένεια που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους. Ο Περιφερειάρχης και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα σταθούμε στο πλευρό της δοκιμαζόμενης οικογένειας. Η ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα ήταν άμεση . Αυτό δείχνει ότι η συνεργασία φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος