FOLLOW US: facebook twitter

4ος Μαραθώνιος Ολυμπίας: 31 Μαρτίου-1η Απριλίου Εντατικές προετοιμασίες από τους διοργανωτές

Ημερομηνία: 22-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο 4ος Μαραθώνιος Ολυμπίας, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του εαρινού προγράμματος συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας δρομικής κοινότητας, από τις 31 Μαρτίου εώς την 1η Απριλίου.

Οι προετοιμασίες από τους διοργανωτές είναι πλέον πυρετώδεις, το πρόγραμμα είναι πλήρες όχι μόνο στο αγωνιστικό του κομμάτι, το οποίο περιλαμβάνει τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα 12 χλμ. και τους Αγώνες 2 χλμ. για όλους, στις τρεις μεγάλες πόλεις του Νομού Ηλείας (Αμαλιάδα, Πύργος και Αρχαία Ολυμπία) αλλά και στον τομέα του πολιτισμού αφού οι διοργανωτές προετοιμάζουν πλήθος εκδηλώσεων τόσο για την τελετή έναρξης αλλά και για τις υπόλοιπες μέρες των αγώνων.

Με τον τρόπο αυτό, ο Μαραθώνιος Ολυμπίας φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός όχι μόνο στον τομέα του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού, αποτελώντας τον θεματοφύλακα της ιστορικής και πολιτισμικής μας κληρονομιάς και ένα μέσο για τη διάδοση των αξιών του Ολυμπισμού και του Μαραθώνιου σε όλο τον κόσμο.

Χορηγός επικοινωνίας του 4ου Μαραθωνίου αναλαμβάνει η ΕΡΤ η οποία θα προβάλλει μέσω των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της το ξεχωριστό αυτό αθλητικό γεγονός. Οι εγγραφές για τους αγώνες του 4ου Μαραθωνίου συνεχίζονται και μέσω της ιστοσελίδας www.olympiamarathon.gr

Στον Μαραθώνιο για μια ακόμα φορά θα συμμετάσχουν οι Φίλοι Ποδηλάτου Πύργου και Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος