FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Το Σάββατο τελειώνει την υπόθεση «παραμονή»

Ημερομηνία: 22-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας πραγματοποιώντας εντυπωσιακό β΄ γύρο με πέντε νίκες (με Πύλο, Καλαμάτα, Ζάκυνθο, Ληξούρι, Λεωνίδιο) μία ισοπαλία (με Παναρκαδικό) και μόλις τρεις ήττες (από Βλαχιώτη, Αστέρα Αμαλιάδας και Διαγόρα Βραχνεΐκων), βρίσκεται πλέον πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού κι ενώ απομένουν δύο μόλις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το Σάββατο, οι «πράσινοι» υποδέχονται την Αχαϊκή (η οποία καίγεται για τη νίκη ώστε να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή) και με θετικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή. Ακόμα κι ένας βαθμός φτάνει στην ηλειακή ομάδα για να πανηγυρίσει την παραμονή, σε μια δύσκολη σεζόν, με μειωμένο μπάτζετ.

Πέντε μεγάλες νίκες

Ο ΠΑΟΒ απέδειξε φέτος πως έχει την εμπειρία να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες καταστάσεις και δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε όλα τα ματς τα οποία έπρεπε πάση θυσία να πάρει, όπως για παράδειγμα με Παναρκαδικό την 6η αγωνιστική, με Διαγόρα την 7η, με Τσικλητήρα τη 12η  και τη Ζάκυνθο στο νησί τη 15η. Αλλά πέτυχε και μια τεράστια νίκη με επική ανατροπή (από 0-3) κόντρα στην Καλαμάτα, για τη 14η αγωνιστική (μοναδική ήττα της «Μαύρης Θύελλας» στο πρωτάθλημα). Αυτά τα πέντε παιχνίδια ήταν τα πιο κρίσιμα μέσα στη σεζόν και ο ΠΑΟΒ έδειξε φτιαγμένος από σκληρό μέταλλο, κόντρα σε ομάδες που είτε είχαν τον ίδιο στόχο με αυτόν είτε είχαν σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ, όπως ο Παναρκαδικός και η Καλαμάτα. Η ομάδα της Βουπρασίας λοιπόν, απολύτως δίκαια ανανεώνει τη συμμετοχή της στη Γ΄ Εθνική, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει το Σάββατο κόντρα στην Αχαϊκή.

Για το ματς απέναντι στους Αχαγιώτες, δεν υπολογίζεται ο Νίκος Ανδριέλος που υπέστη διάστρεμμα στο Λεωνίδιο, ενώ ο στρατευμένος Ραφαήλ Σιδέρης, ίσως δώσει το «παρών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος