FOLLOW US: facebook twitter

38ο Ολυμπιακό Ράλλυ 2017: Λήγουν σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής

Ημερομηνία: 24-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

olympiako-rally

Το 38ο Ολυμπιακό Ράλλυ 2017 είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Ηλείας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, γενικότερα, καθώς πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του 53ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Η μεγάλη αυτή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Απριλίου από την ΑΟΛΑΠ και την Π.Δ.Ε. Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και υπό την αιγίδα των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και τη συμβολή της ΔΗΚΕΠ Πύργου. Οι χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανυπομονούν να βρεθούν στην μαγευτική φύση και να απολαύσουν τον ήχο και το θέαμα που θα προσφέρουν τα συμμετέχοντα πληρώματα, που θα είναι τα κορυφαία της Ελλάδας.

Οι μάχες που θα διεξαχθούν στις ειδικές διαδρομές του 38ου Ολυμπιακού Ράλλυ, θα είναι επικές, όπως γίνεται πάντα σε κάθε τέτοια διοργάνωση.

Ο αγώνας και φέτος περιλαμβάνει τις ίδιες ειδικές διαδρομές με το περσινό Ολυμπιακό, δηλαδή 6 ειδικές (2 επαναλαμβανόμενες τρεις φορές) με σύνολο 85,5 χλμ., την ειδική της Φολόης μήκους 13χλμ. και της Νεμούτας μήκους 15,5χλμ., σε σύνολο αγώνα 182 χλμ..

Οι δηλώσεις συμμετοχής  λήγουν σήμερα στις 10 το βράδυ και όσοι δεν έχουν καταθέσει ακόμα τη δήλωσή τους πρέπει να σπεύσουν…

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου στο «Ι. ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ»  από τις 16.00 έως τις 19.00 και το βράδυ και ώρα 21.00, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot