FOLLOW US: facebook twitter

Σκακιστική Ακαδημία Πύργου: Άλλα 4 μετάλλια…

Ημερομηνία: 24-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

skaki

Με 13 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε στην τελική φάση του Σχολικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Σ.Π. που περιλάμβανε συμμετοχές από τους νομούς Αχαΐας,  Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου.

Συμμετείχαν επίσης 3 ακόμα αθλητές από την ΑΕ Λεχαινών σε σύνολο 419 παιδιών όλων των βαθμίδων της Α και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και τα καλά αποτελέσματα έδειξαν το βάθος της προετοιμασίας που γίνεται στις 2 ομάδες του νομού Ηλείας, Σ.Α. Πύργου και Α.Ε. Λεχαινών.

Τα μετάλλια

Τα μετάλλια έφεραν οι Mimini Eri στα νήπια 2η θέση με 5,5/7, Σταθόπουλος Πάρης στην Α΄ Δημοτικού 2η θέση με 6/7,  όπου είχαμε τριπλή ισοβαθμία αφού και οι 3 πρώτοι έκαναν το ίδιο αποτέλεσμα και τα μετάλλια κρίθηκαν στις ισοβαθμίες.

Μακρίδης Δημήτρης με την 2η θέση στην Δ΄ Δημοτικού με 6/7 και

Γιαννοπούλου Δωροθέα με την 3η θέση στα κορίτσια της Ε Δημοτικού.

Στις λεπτομέρειες χάθηκαν 2 ακόμα μετάλλια με τους Καστή Φώτη 7ος στην ΣΤ Δημοτικού και Μπερκουτάκη Νεκτάριο Ραφαήλ 9ος στην Γ Δημοτικού.

Συμμετείχαν ακόμη στους αγώνες οι Κρεκουκιώτης Γεώργιος στα νήπια 8η θέση.  Στη Β΄ Δημοτικού Λειβαδίτη Παρασκευή και Παπαδημητρίου Αχιλλέας, στη Γ΄ Δημοτικού Γκούντουβας Ιωάννης, στη Δ΄ Δημοτικού οι Μπεβούδας Δημήτρης, Κολλύρης Ανδρέας και Θεοφιλόπουλος Μιχ. από την Α.Ε. Λεχαινών, στην Ε΄ Δημοτικού οι Μαυράκης Ιωάννης και Μπίστας Πάρης και οι δύο της ΑΕ Λεχαινών και τέλος στα Λύκεια η Σιγούρου Άλκηστη.

Η Σ.Α. Πύργου ευχαριστεί τα παιδιά και τους γονείς τους για την συμμετοχή τους στους αγώνες τις δύο Κυριακές 12 και 19 Μαρτίου και επόμενη πρόκληση για τους νεαρούς αθλητές-τριες είναι την Κυριακή 2 Απριλίου, όπου θα διεξαχθεί τουρνουά για μαθητές-τριες στον Πύργο.

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος