FOLLOW US: facebook twitter

«3ο Αγάπης Δέντρον» η χαρά των παιδιών

Ημερομηνία: 21-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

3agapis-dentron-xristougenniatiko-xwrio-hlida2

Ανοίγει σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Ήλιδας – Πολλές δράσεις και εκπλήξεις

Μετά τις επιτυχημένες δύο πρώτες απόπειρες να στηθεί στην πόλη της Αμαλιάδας μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ο Δήμος Ήλιδας διοργανώνει και φέτος το 3ο Αγάπης Δέντρον» (Χριστουγεννιάτικο χωριό), με επίκεντρο των εκδηλώσεων της κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου και τον πεζόδρομο της Αμαλιάδας.

Οι εκδηλώσεις του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα ξεκινήσουν σήμερα Τετάρτη 21 έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2016. Το στήσιμο του «3ου Αγάπης Δένδρον» θα θυμίζει ένα πραγματικό μικρό χωριό, με πολλές- πολλές χριστουγεννιάτικες γωνιές και παρέες.

Συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις έδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης και η πρόεδρος της Δ.Κ Αμαλιάδας Δήμητρα Βαρελά

Συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις έδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης και η πρόεδρος της Δ.Κ Αμαλιάδας Δήμητρα Βαρελά

Συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις έδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης και η πρόεδρος της Δ.Κ Αμαλιάδας Δήμητρα Βαρελά  που τόνισαν ότι η  βασική έκπληξη της φετινής χρονιάς είναι το παγοδρόμιο, το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι και το τραμπολίνο, αλλά και η επέκταση των εκδηλώσεων και το χωριού στον κεντρικό πεζόδρομο, δίνοντας έμφαση σε δράσεις για παιδιά.

Εκτός του Χριστουγεννιάτικου χωριού θα υπάρξουν κατά την εορταστική περίοδο και δεκάδες εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή του συνόλου της πόλης, καθώς και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα!

Εθελοντές συνεπικουρούμενοι από τις υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας, έχουν αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της υλοποίησης του «3ου Αγάπης Δένδρον» έχουν αποκτήσει την κατάλληλη τεχνογνωσία, έπειτα από τις δύο πρώτες διοργανώσεις.

Στο χωριό θα υπάρχει –όπως απαιτείται άλλωστε– το σπίτι του Άι-Βασίλη, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να συναντήσουν τον αγαπημένο τους Άγιο, το γλυκόσπιτο με παραδοσιακά γλυκά των εορτών, ενώ στο κέντρο της πλατείας δεσπόζει ήδη το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το «3ο Αγάπης Δένδρον» θα αποτελεί τη χαρά των παιδιών, αφού σε πολλές από τις γωνιές του, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις, να παίξουν με την καρδιά τους και να βρεθούν στο επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

3agapis-dendron-afisa-xristougenniatiko-xwrio

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της κάθε ημέρας θα διαδραματίζεται στην κεντρική εξέδρα του Χριστουγεννιάτικου χωριού, όπου καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους, ενώ τις δικές τους παραστάσεις θα δώσουν και μουσικά – χορευτικά σχήματα της πόλης.

Στόχος και σκοπός του φετινού Χριστουγεννιάτικου χωριού είναι να δώσει μία νότα χαράς και αισιοδοξίας στου δημότες της Ήλιδας και όχι μόνο, αλλά και να αφυπνίσει το δυναμικό της πόλης, μέσω εθελοντικών και άλλων δράσεων.

Την διοργάνωση για ακόμα μία χρονιά έχει αναλάβει ο Δήμος Ήλιδας, δια μέσω του Νομικού του Προσώπου ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας.

«3ο Αγάπης Δένδρον»

Το σημερινό και αυριανό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

INFO:

  • Όλες τις ημέρες θα προσφέρονται γλυκά, ρόφημα σοκολάτα, κρασί ζεστό και πολλά ακόμα κεράσματα

  • Είσοδος, κεράσματα και δραστηριότητες δωρεάν για όλους. ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

  • Μουσική επιμέλεια Χριστουγεννιάτικου Χωριού: Ραδιοφωνικός Σταθμός Αμαλιάδας «Ήλιδα 91,1 FM»

  • Γενική επιμέλεια και οργάνωση του «3ου Αγάπης δένδρον»: Δήμος Ήλιδας

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 – Τελετή έναρξης

Ώρες λειτουργίας 17:00 έως 21:00

17:00 Το ξωτικό του χριστουγεννιάτικου χωριού υποδέχεται τα παιδιά

18:30 Καλωσόρισμα Δημάρχου Ήλιδας και έναρξη των εκδηλώσεων του «3ου Αγάπης Δένδρον»

18:45 Χορευτικό από τις cheerleaders

19:15 Συναυλία  από τους “Passepartout”

20:00 Παράλληλη εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας 17:00 έως 21:00

18:00 Παράσταση Καραγκιόζη από τους καραγκιοζοπαίχτες Φώτη και Χρήστο Πλέσσα

19:15 Μουσική παράσταση με την ορχήστρα του «ΓΑΣΠΑΡΗΣ live»

Θεματικά περίπτερα:

  • Το σπίτι του Αϊ-Βασίλη

  • Το σπίτι των παραμυθιών

  • Το σπίτι των κερασμάτων

  • Το Γλυκόσπιτο

  • Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων κατασκευών

  • Το σπίτι των Χρωμάτων

  • Το σπίτι της Αλληλεγγύης και της προσφοράς

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος