FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift: Εντυπωσίασε ο Τσέλος

Ημερομηνία: 24-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Νίκος Τσέλος το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στο Ρύσιο, για να συμμετάσχει στο 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθληματος Drift, τον οποίο διοργάνωσε η  ΣΜΑΚοζάνης. Στον αγώνα συμμετείχαν στη μεγάλη κατηγορία 14 οδηγοί οι οποίοι εντυπωσίασαν τόσο στα δοκιμαστικά του Σαββάτου όσο και στον αγώνα την Κυριακής με δυνατές μάχες, αλλά με μόνο μειονέκτημα τον καιρό που δεν «κράτησε» και η βροχή τους δυσκόλεψε.

O  Νίκος Τσέλος κατέκτησε τελικά την 5η θέση, όντας εντυπωσιακός.  Στα μονά, με αρκετά καλά περάσματα βρέθηκε στην όγδοη θέση, όπου προέκυψε στις μάχες για την 18άδα η μάχη με τον Πούλιο, ο οποίος με αρκετά λάθη και έχοντας τον Τσέλο με το θορυβώδες Mazda Rx8 να τον πιέζει έκανε στην 1η αλλά και στην 2η μάχη 10-0 υπέρ του Τσέλου όπου και προκρίθηκε στην 8αδα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δεύτερη μάχη ήταν αυτή που «πάγωσε» την κερκίδα, αφού στην τελευταία στροφή της καθορισμένης διαδρομής, ο Πούλιος έκανε τετακέ, ενώ ο Τσέλος ήταν κολλημένος πίσω του και οριακά απέφυγε  την σύγκρουση, δείχνοντας έτσι την εμπειρία που πλέον έχει αποκτήσει, έπειτα από τόσες μάχες στο όριο, όπου μπορούν όλα να συμβούν.

Πάλι με Λεοντή

Εν συνεχεία και για 3η φορά φέτος σε ισάριθμούς αγώνες «έπεσε» με τον  Λεοντή. Το ζευγάρι λοιπόν της μάχης που προέκυψε για την τετράδα είναι Τσέλος Vs Λεοντή,  όπου έπειτα από μοναδικά περάσματα όπως μας έχουν συνηθίσει, αν και άτυχοι, διότι ξεκίνησε να βρέχει την ώρα της μάχης με αποτέλεσμα να γλιστρούν παραπάνω, προκρίθηκε ο Ηρακλής. Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε  ο ντόπιος Γιώργος Τσιλιμπόνης με δεύτερο το Σαϊτα και τρίτο τον Χαντζάρα,  ο οποίος νίκησε τον Λεοντή στο μικρό τελικό.

Δεύτερος ο Φιφλής

Την δεύτερη θέση στην κατηγορία Α5 πήρε ο Νίκος Φιφλής με το Τoyota Yaris της Art Of Speed  στην Ανάβαση Κύμης που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο,  για το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Αναβάσεων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος