FOLLOW US: facebook twitter

1ο ΕΠΑΛ Λεχαινών: Ευχαριστήρια επιστολή προς την “Accenture Technology” για τη δωρεά φορητών υπολογιστών

Ημερομηνία: 20-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερώθηκα ότι η πρωτοβουλία του ενεργού πολίτη κ. Δημάκη Νικολάου σε συνεργασία με τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Βατσή Παναγιώτη ευοδώθηκε και το σχολείο μας το 1ο ΕΠΑΛ Λεχαινών «Ηρακλής Μοσχονάς» θα παραλάβει τις επόμενες ημέρες μία σειρά από έξι υπολογιστές κατηγορίας Laptop, χορηγίας της εταιρείας  Accenture Technology(Accenture Hardware Donation Program).

Είναι σημαντικό για ένα σχολείο το οποίο στηρίζεται στην εξωστρέφεια του, στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό του, στην δυναμική αλληλεπίδραση του μαθητικού και διδακτικού προσωπικού, καθώς και στην ολοένα ανάπτυξη του, να μεγαλώνει και να υποστηρίζεται από ανθρώπους της ευρύτερης κοινωνίας μας. Όσο το σχολείο μας μεγαλώνει, είτε σε ανθρώπινο δυναμικό, είτε σε παροχή τομέων και ειδικοτήτων, μεγαλώνουν και οι ανάγκες του. Ανάγκες οι οποίες είναι καλοδεχούμενο να υποστηρίζονται και να καλύπτονται τόσο από τους επίσημους φορείς του κράτους, όσο και από ανθρώπους οι οποίοι αναγνωρίζουν το έργο και συντελούν υποστηρικτικά προς αυτό.

Λόγω της αύξησης στην φετινή σχολική χρονιά του μαθητικού δυναμικού μας, αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την ΚΤΥΠ και τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης προκειμένου να εξοικονομήσουμε επιπλέον προκάτ αίθουσες διδασκαλίας οι οποίες θα μπορέσουν να καλύψουν τις κτιριακές μας ανάγκες.

Η συνεργασία με παράγοντες και μη του τόπου μας είναι ευπρόσδεκτες και λειτουργούν προς όφελος των μαθητών μας. Μαθητές οι οποίοι φοιτούν στο 1ο ΕΠΑΛ Λεχαινών προέρχονται από όλα τα τοπικά διαμερίσματα του δήμου, καθώς και από την ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών και εμού προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ ακόμη μια φορά την εταιρεία Accenture Technologyκαι τον κ. Ευάγγελο Κασίμη (Associate Manager – Infrastructure Engineering, Infrastructure Shared Services, Infrastructure Services for Accenture Cloud First) για την προσφορά των Η/Υ, τον κ. Δημάκη Νικόλαο χάριν της πρωτοβουλίας και ενεργειών ολοκλήρωσης της παραπάνω δράσης, καθώς και τον κ. Βατσή Παναγιώτη για το ενδιαφέρον του και την συνεργασία του.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση

Χατζηγιάννης Δ. Θεόδωρος

Διευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia