FOLLOW US: facebook twitter

16 Ακαδημίες στο «1ο Goalkeeper Camp 2020»

Ημερομηνία: 09-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

16 Ακαδημίες θα συμμετάσχουν στο «1ο Goalkeeper Camp 2020» που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου στο γήπεδο του κ. Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά. Όλες οι μεγάλες Ακαδημίες της Ηλείας θα είναι παρούσες στο Camp, προκειμένου να εκπαιδευτούν οι μικροί τερματοφύλακες του νομού, υπό τις οδηγίες των ικανότατων γκολκίπερ Ανδρέα Αντωνόπουλου, Παναγιώτη και Γιώργου Λαδά.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι παρούσες στο 1ο Goalkeeper Camp 2020 με την συμμετοχή δεκάδων ταλαντούχων τερματοφυλάκων τους θα είναι οι Ακαδημίες των: Πανηλειακού, Αστέρα Αμαλιάδας, Αίαντα Γαστούνης, Δάφνης Ανδραβίδας, Νίκης Τραγανού, ΠΑΟ Βάρδας, Ολυμπιακού ΣΦΠ (Σχολή Πύργου), Αιόλου Πύργου, Ολυμπιακού Αμαλιάδας, Λεόντων Αμαλιάδας, Lions Goalkeeper Academy, Ολυμπιακού Ζαχάρως, Ξενοφώντα Κρεστένων, Ολυμπιακού Σαβαλίων, Πριγκίπων Λεχαινών και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βουπρασίας.

Αισθανόμαστε τυχεροί και ευγνώμονες που θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να εκπαιδεύσουμε τους επόμενους μεγάλους τερματοφύλακες του Νομού μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος