FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Σενάριο για… Α1!

Ημερομηνία: 09-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φημολογία στην Πάτρα για συγχώνευση με τον Παμβοχαϊκό

Από την εβδομάδα που έγινε η κλήρωση στην Ε.Σ.ΠΕ.Π. για την άνοδο στην Α2 είτε του Κοροίβου είτε του Αράτου Κιάτου (το μπαλάκι έβγαλε, ως γνωστόν, τον Άρατο), έχει αναπτυχθεί φημολογία στην Πάτρα για ενδεχόμενη συγχώνευση του Κοροίβου με τον Παμβοχαϊκό, που παίζει στην Α1, με έδρα των ομάδων την Αμαλιάδα! O Παμβοχαϊκός, ο οποίος τερμάτισε φέτος στην 7η θέση της Volley League, είχε και πέρυσι επαφές με την ΑΕΚ για συγχώνευση, η οποία όμως δεν τελεσφόρησαν.

Από τον Κόροιβο δηλώνουν άγνοια για το σενάριο περί συγχώνευσης με την ομάδα του Βραχατίου καθώς δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επαφή των διοικούντων τον σύλλογο με τους ανθρώπους του Παμβοχαϊκού! Πάντως, αν υπάρξει πρόταση στο μέλλον, οι άνθρωποι του Κοροίβου προτίθενται να τη συζητήσουν και ίσως να μην έλεγαν «όχι» αν οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές! Άλλωστε ο Κόροιβος παλιότερα είχε φτάσει δύο φορές πολύ κοντά στο ανεβεί στην Α1 (συμμετοχή στα πλέι-οφ της Α2), αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

Προς το παρόν πάντως, η ομάδα του Γιώργου Σωτηρόπουλου περιμένει να μάθει στο τέλος του μήνα αν θα προβιβαστεί τελικά στην Α2, ως επιλαχούσα ομάδα. Με τη δημιουργία της Pre League, που είναι η ενδιάμεση κατηγορία ανάμεσα στην Α1 και την Α2, θα μείνουν αρκετές κενές θέσεις στην Α2 και ο Κόροιβος ως πρώτος στον Α΄ Όμιλο Πελοποννήσου της Β΄ Εθνικής, αναμένεται να κληθεί για την κάλυψή τους.

Κατά τα άλλα, από σήμερα, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά την τρίμηνη αποχή καθώς ανοίγει το Κλειστό της Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος