FOLLOW US: facebook twitter

10 χρόνια παρουσίας και προσφοράς: Όμορφη εκδήλωση από τον Φυσιολατρικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Πίσας

Ημερομηνία: 18-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Μια πολύ όμορφη εορταστική εκδήλωση για τα 10 χρόνια ζωής και προσφοράς του στην Τ.Κ Αρχαίας Πίσας – Μιράκα- διοργάνωσε ο Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Πίσας, το απόγευμα της Κυριακής του Θωμά στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος κ. Θ. Κοτζιάς, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για πολιτιστικά θέματα κ. Γ. Δεββές,  ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γ. Αηδόνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δ. Δημητρόπουλος, κ. Π. Κανελλάκης, Α. Χρυσανθακόπουλος και Ρόη Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αρχαία Ολυμπίας κ. Ν. Καρυώτης, εκπρόσωποι πολιτιστικών και άλλων συλλόγων  ενώ το «παρών» έδωσαν πολλοί κάτοικοι του χωριού.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, έγινε και παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο:«Αρχαία Πίσα, με οδηγό την ιστορία…», το οποίο περιλαμβάνει καταγραφή της πολύτιμης ιστορίας του τόπου από τα αρχαία χρόνια, τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις γύρω από το χωριό, τις οικογένειες ονομαστικά, τα ήθη και τα έθιμα μέσα από μαρτυρίες των κατοίκων, καθώς και πολλά άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν τον τόπο μας.
Το βιβλίο προλόγισε ο καθηγητής Φιλόλογος και συγγραφέας κ. Γιώργος Κουρκούτας , ενώ για το βιβλίο μίλησε ο κ. Γιώργος Φράγκος.

Το Δ.Σ ευχαρίστησε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν, όπως και τον γιατρό κ. Σ. Παπαγεωργίου για τα καλά του λόγια και όλους τους κατοίκους του χωριού και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, τα οποία είναι πάντα μαζί και τους στηρίζουν στις ενέργειές τους, καθώς είναι ένας Σύλλογος με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. Μετά τον απολογισμό του έργου του συλλόγου και την παρουσίαση του βιβλίου,οι γυναίκες του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει πολύ ωραία εδέσματα και προσέφεραν στον κόσμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος