FOLLOW US: facebook twitter

«Μια κωμωδία» από το Γυμνάσιο Βουνάργου: Θεατρική παράσταση από τους μαθητές στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 18-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που εκτυλίσσεται στη χώρα του Πλούτωνα. Ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές συντελούνται με την είσοδο του κεφαλαίου Επενδύσεις, έργα υποδομής, χώροι διασκέδασης και ψυχαγωγίας, δημιουργία τραπεζών, έρχονται να ανατρέψουν τη γαλήνια και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Τι γίνεται όταν οι μέχρι στιγμής αδιαμφισβήτητες ισορροπίες…κλυδωνίζονται;

Τι γίνεται όταν οι «νεκροί» ξυπνούν από έναν χρόνιο λήθαργο, ζητούν δικαιώματα σε ένα απολυταρχικό καθεστώς και επαναστατούν εναντίον του;;;
Γίνεται… «Μία Κωμωδία»! Πάνω στο εξαιρετικό αυτό θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, η Θεατρική ομάδα του Γυμνάσιου Βουνάργου έστησε την νέα της θεατρική παράσταση που θα παρουσιάσει στον Πύργο, για τρεις συνεχόμενες μέρες, 27-28-29 Απριλίου στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας .

Μια παράσταση που με όπλα την σάτιρα και το χιούμορ ξεγυμνώνει την σήψη και την παρακμή,  Μία Κωμωδία -μιούζικαλ που σατιρίζει την κοινωνική και την πολιτική εξαθλίωση της χώρας του… Κάτω Κόσμου.

Σας.. θυμίζει κάτι;

Η υπεύθυνη καθηγήτρια της παράστασης, φιλόλογος Τζένη Μπίθα απευθύνει πρόσκληση σε όλους μας, να παρακολουθήσουμε την παράσταση. «Πανέτοιμοι για μια ακόμα περιπέτεια…ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί σε ένα φανταστικό ταξίδι που ετοίμασαν τα παιδιά μας …ένα ταξίδι γεμάτο Ελλάδα του χθες και του σήμερα…με μουσική , τραγούδια , χορό…ΜΙΑ ΚΩΜΩΔιΑ που πραγματικά θα σας ταξιδέψει…27/4 – 29/4 στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο ….σας περιμένουμε!!!»

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Βουνάργου είχε παρουσιάσει μια ακόμα υπέροχη παράσταση, με το έργο «Η τελευταία μαύρη γάτα» του Ευγένιου Τριβιζά με την οποία είχε συμμετάσχει και στο μαθητικό διαγωνισμό θεάτρου Ηλείας που έγινε στην Αμαλιάδα της Αμαλιάδας, ένα επίκαιρο και διαχρονικό παραμύθι για όλες τις ηλικίες, μια παράσταση που έλαβε πολλά βραβεία και έκλεψε τις εντυπώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος