FOLLOW US: facebook twitter

​Ημέρα Μπεγλεκτσή με χατ-τρικ

Ημερομηνία: 23-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Η εικοστή έκτη νίκη του Πανηλειακού σημειώθηκε στο «Μαρακανά» επί του Ενιπέα με 4-1. Πολύ καλή εμφάνιση των ερυθρολεύκων, οι οποίοι έκαναν πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού Κυπέλλου το Σάββατο.

Ήταν ένας περίεργος αγώνας καθώς ορισμένοι παίκτες είχαν το νου τους στον τελικό κι έκαναν κάποιες ενέργειες εκζητημένες  και επικίνδυνες για τη σωματική τους ακεραιότητα. Έτσι στο 42΄ έφυγε στα αποδυτήρια ο Σωτηρόπουλος, ενώ νωρίτερα είχε συγκρουστεί κεφάλι με κεφάλι ο Τσουκαλάς με αντίπαλό του και βγήκε για λίγο εκτός αγωνιστικού χώρου.

*Ο αγώνας ήταν μια απόλαυση για τον 22χρονο κυνηγό, Κώστα Μπεγλεκτσή, ο οποίος έκανε χατ-τρικ (το ένα με πέναλτι) κι έτσι έφτασε τα 17 γκολ, αν και έχει οχτώ λιγότερες συμμετοχές λόγω τραυματισμού και τακτικής) από άλλους κυνηγούς-σκόρερς της Α΄ Κατηγορίας. Ο τίτλος του MVP του ανήκει.

*Στον πάγκο με τον Ενιπέα ήταν ακόμη οι Καραβάτας, Αντ. Σακελλαρίου, Πλαστουργός, Γιαννακόπουλος. Στην εξέδρα, εκτός αποστολής, ήταν οι Παναγιωτόπουλος, Μπουρνέλης, Καπετανάκης, Καλαντζής, Παναγόπουλος.

*Στο γήπεδο βρέθηκαν 400 φίλαθλοι και καμιά πενηνταριά οργανωμένοι.

*Χθες και σήμερα η ομάδα προπονήθηκε στο Ενωσιακό, όπου θα γίνει και ο τελικός του Κυπέλλου.

 

Καλή εμφάνιση ο Ενιπέας

Αρκετά καλός παρουσιάστηκε ο Ενιπέας Λαντζοΐου στον αγώνα με τον Πανηλειακό. Θα λέγαμε πως στο στάδιο Πύργου, μόνον η Δόξα και ο Ξενοφών στάθηκαν τόσο καλά. Ο Ενιπέας και γκολ πέτυχε και είχε κι άλλες τελικές, ενώ το πέναλτι που παραχώρησε ο Δ. Τσίγκρηλας (κι όχι ο Κωτσάκης, όπως γράψαμε αρχικά) ήταν μάλλον αυστηρό, ενώ αντιρρήσεις υπάρχουν και για το τρίτο γκολ).

* Ήδη, η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και σαφώς αδικείται, αφού έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά για διαφόρους λόγους δεν είχε τα αποτελέσματα που προσδοκούσε. Ως τώρα έχει στους 28 αγώνες: 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες. Η αξία των παικτών της είναι δυσανάλογη με τη συγκομιδή βαθμών. Υπάρχει μια βελτίωση στο β΄ γύρο, καθώς η ομάδα ενισχύθηκε την περίοδο του Γενάρη.

* Επανερχόμενοι στον αγώνα να προσθέσουμε ότι η ομάδα είχε διακριθέντες τους Μπακάλη, Κωτσάκη Δαλαβούρα και τους αδερφούς Δημήτρη και Πάνο Τσίγκρηλα (δίδυμοι). Αποχώρησε στο ημίχρονο ο Τάσος Μπιλάι που έπαθε ελαφρά διάσειση.

* Στον αγώνα παραβρέθηκε κι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας Νίκος Μπακοβασίλης (Λαμπαδάριος) που είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Σταυρόπουλου.

 

Και πάλι τα πλέι-οφ

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ και εισηγητής της Επιτροπής πρωταθλήματος, Σάκης Καραλάγας, ομιλών στη Συνέλευση της Ένωσης περί των πλέι-οφ και της σημασίας τους, εξήγησε το πώς και γιατί. Χθες σχολιάσαμε σχετικά (και αρνητικά) και δεν θα επανέλθουμε. Μας έκανε όμως εντύπωση, γιατί ο εκπρόσωπος του Πανηλειακού, ο οποίος ήταν και γραμματέας της Συνέλευσης, δε ζήτησε το λόγο ώστε να ρωτήσει: Γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια στα πλέι-οφ της Α1 υπήρχε όριο βαθμών και φέτος δεν υπάρχει; Είναι μια απορία που ο Καραλάγας θα μπορούσε να δώσει εξήγηση, ώστε να φωτιστούμε όλοι μας. Όμως ο εκπρόσωπος του Πανηλειακού τήρησε σιγήν ιχθύος.

 

Οι ίδιοι άνθρωποι

Η περσινή ιστορία με την ένσταση του Χειμαδιού κατά Αστέρα, επαναλήφθηκε φέτος με την ένσταση του Ίφιτου κατά Αιόλου. Πρωταγωνιστές οι ίδιοι άνθρωποι. Τίποτε δεν μπορεί να πάει μπροστά σ’ αυτό το ποδόσφαιρο…

 

Δίκην φυλάκων

Αυξημένα μέτρα ελέγχου των διαιτητών παρατηρούνται εσχάτως. Την περασμένη Δευτέρα, δύο υψηλά πρόσωπα της Διοργανώτριας-διαφορετικού γένους- δίκην φυλάκων στέκονταν στην πύλη του Ενωσιακού και έλεγχαν ποιος μπαίνει και πότε μπαίνει! Ποίος ο λόγος άραγε να εκτίθενται έτσι στα μάτια των διαιτητών;

 

Μεγάλη νίκη

Εκπληκτική σε σκορ αλλά και σε σημασία νίκη σημείωσε η ΑΕ Κανουλίων του «Στρατηγού», κατά την πρεμιέρα των πλέι-οφ της Β΄ τοπικής. Δάμασε 3-0 τον Πηνειακό στην Κεραμιδιά και τον πλησίασε στον πόντο. Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της επιτυχίας αρκεί να θυμίσουμε, πως στο ίδιο γήπεδο την κανονική περίοδο, ο Πηνειακός είχε κερδίσει 2-1.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot