FOLLOW US: facebook twitter

Ώρα για δακοτονία

Ημερομηνία: 14-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Την ίδια περίπου χρονική στιγμή με πέρυσι, με μια βδομάδα περίπου καθυστέρηση, ξεκινά  το φετινό πρόγραμμα της δακοκτονίας στην Ηλεία και μάλιστα με εντολή Γεωργιόπουλου γιατί ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαγωνιστικές διαδικασίες. Βλέπετε ο δάκος δεν περιμένει τους ανθρώπους για να κάνει τη δουλειά του και ευτυχώς που τούτη τη ζέστη δεν βοηθά την εξάπλωσή του.

Άρα κατά τους επαΐοντες, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για το πρώτο «χτύπημα». Και φέτος τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά, τα κονδύλια δεν φτάνουν ούτε για «ζήτω» αλλά επειδή θα πρέπει να βολευτούμε με αυτά δυστυχώς, τουλάχιστον να γίνει μια σωστή δουλειά και να καλυφθούν όλοι οι τομείς, γιατί κάθε χρόνο είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Έτσι με τούτα και με τα’ άλλα μένουν αψέκαστα χιλιάδες δέντρα, κάποια στιγμή έφτασαν και το 1 εκατομμύριο, οπότε είναι λογικό ο δάκος να κάνει… πάρτι! Κι επειδή οι ελαιοπαραγωγοί δεν έχουν περιθώρια για άλλη ζημιά, τουλάχιστον ας γίνει φέτος όσο καλύτερη δουλειά γίνεται, για να περισώσουν ότι μπορούν.

Με… ψίχουλα ξέρουμε ότι δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα, αλλά αναγκαστικά πρέπει να κινηθούμε μέσα στα κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού και ως νομός να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το πραγματικά απαιτούμενο ποσόν για την δακοκτονία.

Να ευχηθούμε η αρχή να γίνει με όσο λιγότερα προβλήματα γίνεται και φυσικά να ολοκληρωθούν νομότυπα οι διαγωνιστικές διαδικασίες για να μην έχουμε μπελάδες και νέες καθυστερήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος