FOLLOW US: facebook twitter

Όνειρα θερινής νυχτός

Ημερομηνία: 22-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ανέλπιστες νίκες καταγράφει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο μέτωπο κατά της φοροδιαφυγής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η συντονισμένη επιχείρηση που ξεκίνησε εδώ και καιρό με άκρα μυστικότητα και με τη συνδρομή των μισών τουλάχιστον υπουργείων της κυβέρνησης αποδίδει ήδη πλούσιους και… παχυλούς καρπούς.

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης τρίβει με ικανοποίηση τα χέρια του. Η δέσμευσή του να ανακουφίσει το λαό από τα δυσβάστακτα φορολογικά βάρη, τα οποία φόρτωσε στη ράχη του, η ανάλγητη πολιτική των μνημονίων παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Οι έχοντες και κατέχοντες τα μεγάλα εισοδήματα και που μονίμως την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια όταν ερχόταν η ώρα της λυπητερής, τώρα θέλοντας και μη βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Τα ραβασάκια με το ονοματεπώνυμο ευυπόληπτων προσώπων καταφθάνουν καταιγιστικά, αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας που κατέβαλαν ειδικά εκπαιδευμένοι κομάντος που είχαν αναλάβει να αποκρυπτογραφήσουν τις περιώνυμες λίστες Λαγκάρντ, Μπογιαρντ και δεν συμμαζεύεται.

Εισρέουν λοιπόν στα δημόσια ταμεία εν μέσω θέρους καυτά και σπαρταριστά ευρώ και το οικονομικό επιτελείο έχει στήσει πάρτι τρικούβερτο. Λέγεται μάλιστα ότι ο Ευκλείδης σκέφτεται σοβαρά να εισηγηθεί στον Αλέξη την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ όπως προεκλογικά είχε υποσχεθεί για να ανακουφιστεί το πόπολο. Το μόνο που τους φοβίζει είναι μήπως οι γαλαντόμοι φραγκοφόροι απαιτήσουν να βάλουν στην τσέπη τα απροσδόκητα μπικικίνια που ρέουν στο δημόσιο κορβανά… Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο. Όνειρο θερινής νύχτας είναι. Μόλις χθες το υπουργείο ανακοίνωσε ότι «παγώνει» η έρευνα για τις χιλιάδες εκκρεμείς υποθέσεις φορολογούμενων που έστειλαν σε Τράπεζες του εξωτερικού εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος