FOLLOW US: facebook twitter

Παραλειπόμενα εκδήλωση Άδωνη Γεωργιάδη στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 22-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Θερμοί εναγκαλισμοί του Κώστα Τζαβάρα με τον Άδωνη! Οι δυο τους έχουν φιλία και προσωπική σχέση πέρα από την συναδελφική ιδιότητα, αν και νομίζω πώς αυτό δεν… συνέβαινε από πάντα! Τώρα βλέπετε ο Άδωνις είναι πολύ πιο κοντά στον Κυριάκο και έχει «ρεύμα»!  

Τοπικά στελέχη της ΝΔ κατά κύριο λόγο παρευρέθηκαν στην πολιτική εκδήλωση της ΔΜ.Τ.Ο Πύργου με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη την Τετάρτη το βράδυ στο ξενοδοχείο ΟΔΥΣΣΕΥΣ στο Κατάκολο.

Η βραδιά πέρα από το πολιτικό στίγμα, είχε και τα παραλειπόμενά της, κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές επαφές και χαιρετούρες των τοπικών στελεχών που έδωσαν το «παρών», γιατί δεν απέχουν δα και πολύ οι εκλογές, δημοτικές και βουλευτικές οπότε… καταλαβαίνετε!

Με φιλιά και αγκαλιές υποδέχθηκε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, η τομεάρχης –σύνδεσμος μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Ν.Ο Ζακύνθου, η ασφαλιστική σύμβουλος Ιωάννα Λουρίδα. Η όμορφη Ιωάννα φαίνεται πως χτίζει σιγά- σιγά το πολιτικό της μέλλον!

 

Ο Παναγιώτης Αδρακτάς μπορεί να είναι τέως συνάδελφος του Άδωνη, αλλά δεν είναι… τέως στην ΝΔ γενικά, καθότι παραμένει ενεργό ‘γαλάζιο’ πολιτικό στέλεχος! Άλλωστε απ΄ότι λέγεται εστιάζει το ενδιαφέρον του πλέον στα δημαρχιακά του δήμου Ήλιδας.

 

Δεν έλειψαν και οι… selfies με τους νεολαίους στους οποίους ο Άδωνις έχει ένα καλό πέρασμα! Ανεξήγητα βεβαίως, αλλά έχει!

 

Ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός επί της υποδοχής του αντιπροέδρου της ΝΔ, είναι από εκείνους που μπορεί να μην θέλει ως αιρετός της Αυτοδιοίκησης να προτάσσει την κομματική του ταυτότητα, αλλά δεν έχει και κανέναν λόγο να την κρύψει  κιόλας!

 

Από την πολιτική εκδήλωση της ΝΔ δεν έλειψαν και οι όμορφες και αέρινες παρουσίες, όπως η κόρη του πρόεδρου της ΝΔ Χρήστου Γαβρά

 

Τι να λέει άραγε σε ολίγον αυστηρό ύφος ο Γιώργος Αηδόνης στον Αλέξη Καστρινό;  Μάλλον κάποιο παράπονο θα κάνει!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος