FOLLOW US: facebook twitter

Όλοι μαζί για τον Άγγελο…: Συνεχίζει τις παρουσιάσεις του βιβλίου της η Άννα Κορτέση

Ημερομηνία: 25-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στα Λεχαινά προσκεκλημένη του Συλλόγου Γυναικών Μυρσίνης και χθες στο βιβλιοπωλείο Κορκολής στον Πύργο

Τον δικό της αγώνα, με την στήριξη συλλόγων, φορέων και απλών πολιτών, συνεχίζει να δίνει η συγγραφέας και πρωταθλήτρια σκοποβολής Άννα Κορτέση, διοργανώνοντας σε όλη την Ηλεία παρουσιάσεις του βιβλίου της «Για τον Άγγελο», σε μια προσπάθεια στήριξης του μαραθώνιου αγώνα για την υγεία του και την επιβίωσή του,  που δίνει ο 25χρονος σήμερα Άγγελος Λαδάς από το Βαρθολομιό. Όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο βιβλίο γράφτηκε από την Άννα Κορτέση γι αυτό το παλικάρι που μετά από ηλεκτροπληξία έχει πάθει πολύ μεγάλη αναπηρία , ενώ όλα τα εμπορικά δικαιώματα από τις πωλήσεις η συγγραφέας τα έχει παραχωρήσει για την ενίσχυση του Άγγελου.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο ο Πολιτιστικός Σύλλογο Γυναικών και Μητέρων Μυρσίνης, διοργάνωσε παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Κορτέση «Για τον Άγγελο», στο σινέ ΆΣΤΡΟΝ στα Λεχαινά. Πέρα από την ίδια την συγγραφέα που ήταν προσκεκλημένη και μίλησε για το βιβλίο της και τους λόγους που την ώθησαν να το γράψει και να το αφιερώσει εξ’ ολοκλήρου στον αγώνα του Άγγελου, μίλησαν η Μαρία Ζαφεριοπούλου φιλόλογος και η Άννα Κατσάκου, παιδίατρος. Την όμορφη και συγκινητική αυτή εκδήλωση, συντόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών «Η ΜΥΡΣΙΝΗ» Αργυρώ Παπατόλια, ενώ συμμετείχε μουσικά ο Χαρίλαος Καρβουνιάρης.

Εξάλλου χθες το απόγευμα, ακολούθησε μια νέα παρουσίαση του βιβλίου στο βιβλιοπωλείο Κορκολής στον Πύργο, με ομιλητές την Μάγδα Χριστοδουλοπούλου- Τ-ΕΑΠ Ελληνικού Πολιτισμού και τον δημοσιογράφο – φιλόλογο Παναγιώτη Φωτεινόπουλο.

Ο αριθμός λογαριασμού για όποιον θέλει να βοηθήσει είναι : Εθνική Τράπεζα 328/001505-94- Δικαιούχος Λαδάς Μάριος -Ζορμπά Αλεξάνδρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος