FOLLOW US: facebook twitter

Συγκινητική μουσική συνάντηση για τον Μάριο από τις χορωδίες OCT OPUS και Φιλοπροόδων Ζαχάρως για να στηρίξουν 15χρονο μαθητή που πάσχει από καρκίνο

Ημερομηνία: 25-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Τις φωνές τους ένωσαν το Σάββατο το απόγευμα, οι Χορωδίες του Συλλόγου Φιλοπροόδων Ζαχάρως και OCT OPUS για καλό σκοπό, για να στηρίξουμε με όχημα την μουσική και το τραγούδι την «μάχη» του νεαρού μαθητή Μάριου.  48 ενωμένες φωνές, στο μικρό θεατράκι του δημοτικού σχολείου Ζαχάρως, απέδειξαν ότι η μουσική ενώνει, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου που γέμισε την αίθουσα, ήταν συγκινητική και απέναντι στους διοργανωτές, αλλά κυρίως απέναντι στον «μαχητή» Μάριο. Γι αυτό και ευχαρίστησαν μέσα από την καρδιά τους όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε σε αυτήν την όμορη και σημαντική μουσική προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο Μάριος είναι ένα 15χρονο παιδί από την περιοχή που πάσχει από καρκίνο, κινδυνεύει να χάσει το πόδι του  και δίνει τον δικό του αγώνα για να βγει νικητής. Μάλιστα και από τον περασμένο Οκτώβρη βρίσκεται στην «Φλόγα» που έχει αγκαλιάσει τον 15χρονο μαθητή, όπως κάνει με όλα τα καρκινοπαθή παιδιά, ενώ μαζί με τους γιατρούς του Νοσοκομείου «Ελπίδα» κάνουν ότι είναι δυνατόν για το Μάριο, για να εκπληρώσουν το όνειρό του και να σταθεί ξανά στα πόδια του. Έτσι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαχάρως ευαισθητοποιημένος από αυτήν την μεγάλη περιπέτεια του παιδιού, αποφάσισε να διοργανώσει αυτήν την μουσική συνάντηση για να στηρίξει το νεαρό παλικάρι, καθώς η οικογένειά του έχει ανάγκη από οικονομική στήριξη. Τον αγώνα του Μάριου στηρίζει και ο πρόεδρος Ξηροχωρίου από την πρώτη στιγμή και όλοι ευχόμαστε το παιδί να μπορέσει να σταθεί ξανά όρθιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος