FOLLOW US: facebook twitter

Όλα έτοιμα για το καθιερωμένο τσίκνισμα!: Τα κρεοπωλεία της Ηλείας πλήρως προετοιμασμένα για την Τσικνοπέμπτη

Ημερομηνία: 08-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τσικνοπέμπτη σήμερα και η Ηλεία προετοιμάζεται όπως κάθε χρόνο για το παραδοσιακό τσίκνισμα, γιατί ο κόσμος μπορεί να έχει τα προβλήματά του, όμως η σημερινή μέρα είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγει λίγο από αυτά και να διασκεδάσει, γιατί όπως λέει κι ο λαός «Η φτώχια θέλει καλοπέραση».

Το κρέας και κυρίως το χοιρινό σε κάθε του μορφή, σουβλάκια, μπριζόλες, παντσέτες , λουκάνικα κλπ είναι το κυρίαρχο στοιχείο για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης που σαφώς και είναι παρείστικο, ενώ και τα κρεοπωλεία του νομού έχουν την τιμητική τους και είναι πλήρως εφοδιασμένα για να ανταπεξέλθουν στην μεγάλη σημερινή κατανάλωση. Οι παραγγελίες για την Τσικονπέμπτη ετοιμάζονται, ενώ στις προθήκες και βιτρίνες των κρεοπωλείων υπάρχουν όλα τα είδη κρέατος που προτιμούν οι καταναλωτές για να ψήσουν και να τσικνίσουν για να ανταλλάξουν ευχές για καλή Αποκριά. Σε κάθε γωνιά της Ηλείας, σε πόλεις και χωριά, θα στηθούν ψησταριές, σε σπίτια, καταστήματα και υπηρεσίες, για να γιορτάσει και φέτος ο κόσμος το έθιμο.

Ο κρεοπώλης κ. Κουτσογιαννόπουλος ιδιοκτήτης του ομώνυμου κρεοπωλείου στα Λεχαινά, μας είπε χθες ότι υπάρχουν ήδη αρκετές παραγγελίες για την Τσικνοπέμπτη και η κίνηση ανήμερα θα κορυφωθεί, γιατί υπάρχουν και οι πελάτες της τελευταίας στιγμής. « Οι καταναλωτές προτιμούν χοιρινό και αρνάκι σε μπριζόλες και παϊδάκια, φυσικά σουβλάκια και λουκάνικα για το τσίκνισμα και το κρεοπωλείο μας είναι πανέτοιμο για να εξυπηρετήσει τον κόσμο, με άριστη ποιότητα κρέατος και πολύ καλές τιμές».

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ στον Πύργο Παναγιώτης Μαλλιόπουλος, μιλώντας στην Πρωινή τόνισε ότι «το κρεοπωλείο μας είναι πλήρως προετοιμασμένο για την Τσικνοπέμπτη, έχουμε επάρκεια προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές και υψηλής ποιότητας χοιρινά από την συνεργασία μας τα τελευταία δέκα χρόνια με τα χοιροστάσια στα Εξαμίλια Κορινθίας.  Για αυτούς τους λόγους μας εμπιστεύονται πάντα και οι πελάτες μας. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στο κρεοπωλείο μας πέρα από μπριζόλες, παντσέτες και  σουβλάκια που επιβάλλει το έθιμο για την ψησταριά και τα βραβευμένα διεθνώς λουκάνικά μας, το «Πυργιώτικο λουκάνικο». Είμαστε στην διάθεση των καταναλωτών και ευχόμαστε σε όλους καλές Απόκριες, με κέφι και χαρά».

Καλές απόκριες σε όλον τον κόσμο, ευχήθηκε και ο κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, ιδιοκτήτης της γνωστής ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ στα Λεχαινά ο οποίος ανέφερε ότι το κρεοπωλείο τους είναι πανέτοιμο για το παραδοσιακό τσίκνισμα και οι παραγγελίες ήδη πολλές. « Η πελατεία μας, είναι πελατεία ετών, γνωρίζει πολύ καλά τα προϊόντα μας τα οποία προμηθευόμαστε από τοπικές μονάδες και διαθέτουμε  σε πολύ καλές τιμές και γι αυτό πάντα μας προτιμούν και παρά την κρίση είμαστε ικανοποιημένοι από την αγοραστική κίνηση. Παραδοσιακά για το τσίκνισμα ο κόσμος μας ζητά μπριζόλες, σουβλάκια χοιρινά και λουκάνικα, έχουμε τα πάντα και τα… κάρβουνα είναι ήδη έτοιμα για το ψήσιμο. Καλές απόκριες με υγεία σε όλον τον κόσμο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος