FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς σφυρίχτρα: Σοβαρά και ευτράπελα από τη Συνέλευση

Ημερομηνία: 17-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

epsh

Η διαιτησία είναι το χόμπι του προέδρου Άρη.

Γι’ αυτό από τότε που ανέβηκε στην εξουσία είναι πρόεδρός της. «Νυν και αεί» και καυχιέται ότι έφερε με τους εκάστοτε συνεργάτες του καινούρια και καλά παιδιά στη Διαιτησία. Είπε ακόμη στη Συνέλευση ότι «φυλάμε τις πόρτες με τη βέργα (!) ώστε να μένουν στην αίθουσα και να παρακολουθούν τα κατά Δευτέραν μαθήματα!». Για να ξέρετε δε, τους παρόντες παίρνει η εδική σύμβουλος κα Βίκυ Δημητρακοπούλου, που τηρεί το παρουσιολόγιο. Είπε ακόμη ο κ. Κουλούρης πως έδιωξαν τους διαιτητές «κοιλαράδες»  και τώρα έχουν παιδιά που γυμνάζονται ανελλιπώς. Δεν μας είπε μόνον, πόσοι απ’ αυτούς τους διαιτητές είναι αξιολογημένοι στις εθνικές κατηγορίες… και πόσοι έχουν την αρμόζουσα φυσική κατάσταση.

*Του απάντησε ο υπογράφων, ότι και σήμερα υπάρχουν διαιτητές κοιλαράδες, ράθυμοι, αγύμναστοι. Και βέβαια έχει προχωρήσει η διαιτησία. Δεν είμαστε στο 1980 ούτε στο 2000. Είμαστε στο 2017 και η διαιτησία θεωρείται επιστήμη.

Η περίπτωση Λαμπρόπουλου

Τότε του ζητήθηκε να γνωστοποιήσει ποιες ενέργειες έχει κάνει για τους διαιτητές και μάλιστα για το Λαμπρόπουλο. Παρενέβη ο κ. Καραλάγας και είπε πως το Λαμπρόπουλο τον έφαγαν 2-3 δημοσιογράφοι… Τότε τοποθετηθήκαμε  και είπαμε πως το διαιτητή τον έφαγε η ΑΕΚ από τότε που ο ισχυρός άνδρας της ανέβηκε στην ΚΕΔ. Το θέμα έληξε εκεί, καθώς ο πρόεδρος Άρης τόνισε πως κάποια πράγματα δεν λέγονται δημόσια κι ας περάσει ο Λαμπρόπουλος τις εξετάσεις προσεχώς και θα δούμε…

Γίνονται λάθη

Τονίσαμε ότι γίνονται λάθη στους ορισμούς και αναφέραμε δύο πρόσφατα παραδείγματα κι όλοι κατάλαβαν, εκτός του προέδρου που μίλησε για… λειτουργίες, πρωινούς αγώνες της Σαλμώνης κι ευθεία επίθεση στον υπογράφοντα!

*Τελικά πείστηκε ο Μάριος να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να βοηθήσει τώρα που τα πρωταθλήματα έχουν πάρει «φωτιά».

*Ο υπογράφων είπε ακόμη, πως τα πράγματα θα διορθωθούν ακόμη περισσότερο, αν ψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος που δίνει εξουσίες και επαναφέρει στους Συνδέσμους Διαιτητών αρμοδιότητες, που η ΕΠΟ και οι ΕΠΣ τις έχουν αφαιρέσει.

* Ο εκπρόσωπος του Βαρθολομιού κ. Τζήκας τα «έχωσε» σε δύο διαιτητές και τους κατονόμασε. Όμως απάντηση δεν πήρε, ούτε του αφαιρέθηκε ο λόγος, όταν μίλησε για «χούντα»!

Ενδιαφέρουν κι αυτά

Ο Σταυρόπουλος ήταν εκείνος που πλήρωσε τα σπασμένα του αγώνα Μακρίσια-Λαμπέτι. Εκτός ορισμών για δεύτερη αγωνιστική, πιθανώς και για τρίτη. Αν η Επιτροπή είχε ορίσει κάποιον έμπειρο, όλα θα ήταν καλύτερα. Τεράστιο το λάθος τους. Πήραν στο λαιμό τους το Νίκο.

*Πέντε διαιτητές έχουν δικαίωμα να μετάσχουν στα επαναληπτικά τεστ φυσικής κατάστασης που θα γίνουν στις 27 του τρέχοντος, στη Ν. Ιωνία. Είναι ο Μ. Λαμπρόπουλος, ο Κούλης, ο Λάττας, ο Καραλής κι ο Παπαδόπουλος. Πόσοι και ποιοι θα πάνε, αυτοί το γνωρίζουν.

*Υπάρχουν δύο διαιτητές με το επώνυμο Τσάκαλης και είναι αδέρφια. Καλόν είναι να διευκρινίζει η Επιτροπή περί τίνος πρόκειται. Ο ένας είναι Γεώργιος, ο άλλος Βασίλειος. Ο τελευταίος έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1, στον αγώνα Ενιπέας-Αίας, μόλις προχτές.

*Ο Δ. Γιαννόπουλος θα είναι παρατηρητής διαιτησίας την Κυριακή στον αξιολογημένο αγώνα Γ΄ Εθνικής Λουτράκι-Παναχαϊκή. Θα δει το διαιτητή Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου).

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος