FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς να… ιδρώσει!

Ημερομηνία: 27-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Δόξα Ν. Μανολάδας- Θύελλα Πύργου 4-1

Άνετη επικράτηση για την Δόξα, η οποία στο «Β. Μουρκιώτης» δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει με 4-1 την αντίσταση της Θύελλας Πύργου, στην οποία έκανε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία ο Αλέκος Τομαρόπουλος, ενώ στο αντίποδα με τη φανέλα των «μαυραετών» αγωνίστηκε κι ο νεοαποκτηθείς Σιούλας.Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι «μαυραετοί» άνοιξαν το σκορ στο 27’ με τον Λιβάνη (1-0), ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Σάββας Αντωνόπουλος έγραψε το 2-0., που ήταν και σκορ ημιχρόνου αφού στο 44’ ο Μηλαδόπουλος απώλεσε ευκαιρία για να αυξήσει το σκορ με την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι, όπως είχε συμβεί και με τον Λιβάνη στο 9’.Με την έναρξη της επανάληψης όμως ήρθε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Γιώργου από τον Αυγερινό, έπειτα από κόρνερ του Δημητρόπουλου, ενώ στο 50’ ο Αντωνόπουλος έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα, ανεβάζοντας το σκορ σε 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τριγάζη στο 87’.Να σημειώσουμε, ότι οι γηπεδούχοι από το 72’ αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Αυγερινός και ο Γ. Λαγός είχε εξαντλήσεις τις τρεις αλλαγές που εδικαιούτο.

Οι συνθέσεις

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (50’ Σιούλας), Μπλετσάκης, Κολτσίδας, Κανελλόπουλος, Λιβάνης (67’ Ανδρικόπουλος), Μπισμπάρδης, Αυγερινός, Αντωνόπουλος (55’ Παρασκευόπουλος), Καταβάτης, Μηλαδόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ: Πλατής, Παναγιωτόπουλος, Καρανάσης, Σαΐνης, Δημητρουλόπουλος, Τζουβάνι, Κατελούζος, Σκουρής (46’ Θεοδωρόπουλος), Κότσι (60’ Τριγάζης), Μπουτσικάκης (46’ Νεοφώτιστος), Γιούρτας.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος