FOLLOW US: facebook twitter

Επιστροφή στις νίκες

Ημερομηνία: 27-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

enipeas

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Ενιπέας Λατζοϊου- Κεραυνός Χειμαδιού 3-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Ενιπέα, ο οποίος επικράτησε στην έδρα του σχετικά άνετα με 3-0 του κεραυνού Χειμαδιού.Η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου, ούσα ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15’ με ωραίο μονοκόμματο σουτ στην κίνηση του Π. Τσίγκρηλα, ενώ στο 33’ ο Κοτσάκης σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Π. Μπουλούμπαση.Στο 75’ από έξοχη ενέργεια του Παπαδάτου ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Π. Τσίγκρηλας με «μυτάκι» κι εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.Για την ομάδα του Λατζοϊου η νίκη ήρθε δίκαια κόντρα σ’ έναν Κεραυνό που δεν δημιούργησε καν την «υποψία» για γκολ.

Οι συνθέσεις

ΕΝΙΠΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Βαγγόπουλος, Τσίγκρηλας Δ. (87’ Νανόπουλος Κ.), Παπαδάτος, Κοτσάκης, Κύτταρης, Οικονομίδης, Μπιλάι (77’ Βασιλακόπουλος), Τσίγκρηλας Π., Παπαγεωργίου, Μπακάλης Π. (50’ λτ Νανόπουλος Θ.)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Π. Μπουλούμπασης, Ν. Μπουλούμπασης, Παπαγεωργίου, Κατσίκης, Μόσχοβος, Φωτακόπουλος, Γιάνναρος (81’ Παναγόπουλος), Μπάλλας Θ., Αγγελακόπουλος, Αγριδιώτης, Κλωνάρης (77’ Μαργαρώνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος