FOLLOW US: facebook twitter

Χαιρετισμός Γ. Κουτσούκου στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.: «Ιστορική σχέση της παράταξης με τις διεκδικήσεις και κατακτήσεις του κλάδου»

Ημερομηνία: 01-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την κα Φώφη Γεννηματά εκπροσώπησε στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) στην Κυλλήνη ο κ. Γιάννης Κουτσούκος και απηύθυνε χαιρετισμό.

Αναφέρθηκε, στους δεσμούς της παράταξης με τις ιστορικές διεκδικήσεις και κατακτήσεις του κλάδου από την κατοχύρωση του συνδικαλισμού έως το θεσμικό πλαίσιο για μεταθέσεις – εξέλιξη προσωπικού κ.λπ..

Τόνισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζουν τον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη όλου του θεσμικού πλαισίου, των υπηρεσιακών και εργασιακών σχέσεων με βάση τις προτάσεις της Ομοσπονδίας.

Επισήμανε, τον ισοπεδωτικό και άδικο χαρακτήρα του νέου μισθολογίουκαι αναφέρθηκε στην Κοινή Ερώτηση με την κα Εύη Χριστοφιλοπούλου για την αντιμετώπιση των δυσμενώντου επιπτώσεων σε συνδυασμό με το ασφαλιστικό.

Παρουσίασε, τις θέσεις και τη δέσμευση του Κινήματος Αλλαγής, με βάση τις αποφάσεις του συνεδρίου του για αλλαγή του ασφαλιστικού (ΝόμοςΚατρούγκαλου), καθώς και την τροπολογία της ΔΗΣΥ για την αντιμετώπιση της ακραίας αδικίας για τους χήρους και τις χήρες.

Ο κ Κουτσούκος κλείνοντας την τοποθέτηση του ανέλυσε τη στρατηγική του ΚινήματοςΑλλαγής για αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και στο πλαίσιο αυτό, στο βαθμό που ολαός θα επικροτήσει τις θέσεις του, θα βρουν διέξοδο τα αιτήματα της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος