FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Εκλογές στις 10 Ιουνίου

Ημερομηνία: 01-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι παράγοντες του ΠΑΟΒ, Άκης Παλούμπης και Γιάννης Λέντζας.

 

Μικρή συμμετοχή είχε το βράδυ της Τετάρτης η  Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΒ  στο πρώην δημαρχείο της Βάρδας. Το λόγο πήρε ο πρόεδρος Γιάννης Λέντζας, ο οποίος χαρακτήρισε άθλο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Τα έξοδα αλλά και τα έσοδα ήταν μειωμένα εν συγκρίσει με τα προηγούμενα χρόνια, όπως αναφέρθηκε κατά την απολογισμό και η διοίκηση ζήτησε στήριξη για τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται εκ νέου δύσκολη στο οικονομικό κομμάτι, ελέω κρίσης. Την Κυριακή 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. (ώρα 8μ.μ. στο δημαρχείο της Βάρδας) και αναμένεται να παρευρεθούν και φορείς του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, προκειμένου να τεθεί διεξοδικά επί τάπητος η νέα ποδοσφαιρική σεζόν και συγκεκριμένα το οικονομικό κομμάτι που «καίει» το σύλλογο.

Ανακοίνωση-πρόσκληση

Ο ΠΑΟΒ εξέδωσε χθες ανακοίνωση-πρόσκληση για τη Γ.Σ. της 10ης Ιουνίου, η οποία αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής ομάδας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ προσκαλεί την δημοτική αρχή, τους φορείς, τους δημότες, τα μέλη και τους φίλους της Ποδοσφαιρικής ομάδας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.00 στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου στην Βάρδα με θέματα:

-απολογισμό δράσεως του απερχόμενου Δ.Σ.

-συζήτηση για την πορεία της Ποδοσφαιρικής ομάδας, κατά το τρέχον ποδοσφαιρικό έτος

– εκλογές-ανάδειξη νέου Δ.Σ.

– συζήτηση-προτάσεις, για το σχεδιασμό της νέας ομάδας, για το ποδοσφαιρικό έτος 2018-2019

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ έχει ανάγκη τις προτάσεις μας και την ενεργή συμμετοχή μας για να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια ,εκπροσωπώντας επάξια την περιοχή μας.

Η παρουσία σας είναι και κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχισή του έργου “μας”».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος