FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Μακρίσια 0-1: Μεγάλο διπλό στο 89΄

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων στο ντεμπούτο του Φώντα Μοσχογιάννη στον πάγκο της ομάδας, πέτυχε μεγάλο διπλό στο Χάβαρι με σκορ 1-0 και ισοβαθμεί στην 5η θέση με Ενιπέα και Προοδευτική, δείχνοντας πως θέλει να διεκδικήσει τη συμμετοχή στα πλεέι-οφ. Από την άλλη, ο Α.Ο. Χαβαρίου βρίσκεται στη 10η θέση σε ισοβαθμία με τον Αλφειό. Οι ερυθρόλευκοι των Μακρισίων μπήκαν δυνατά και στο 10΄ειχαν καλό σουτ του Μάζη που απέκρουσε ο Κουτσαβίτης! Το Χάβαρι απάντησε στις ευκαιρίες στο 28΄με το νεαρό Πυλαρινό, που σημάδεψε το δοκάρι του Τσάμπρα! Στην επανάληψη η είσοδος του Σταυρούλια έδωσε επιθετική πνοή στους μελανόλευκους και είχαν δυο καλές φάσεις για γκολ με τον ίδιο.  Στο 65΄ο Α.Ο.Μ. απείλησε με  τον Μάζη και στο 89΄ σε κόρνερ του Μπατζάκα, ο Σταματελάτος με κεφαλιά έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μπουντουβής, Κοκκώνης, Ρούνης, Μαργαρώνης, Καμαρινός, Χριστόπουλος, Σπυρόπουλος (59’ Σταυρούλιας), Πυλαρινός (54΄Σαφαρής), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος .

Μακρίσια: Τσάμπρας , Ηλιόπουλος Γ., Ηλιόπουλος Φ., Διονυσόπουλος, Τσίτσος , Μπαλαούρας , Μούτσος, Καββαθάς, Σταματελάτος, Πετρόπουλος (61΄ Μπατζάκας), Μάζης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος