FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Λεωνίδιο 1-0: Ένα γκολ, τρία δοκάρια!

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε 1-0 το Λεωνίδιο, χθες στο «Γρ. Καλάκος» και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, με στόχο να παραμείνει εκεί ώστε να επιτύχει την άνετη παραμονή. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει πιο άνετα αλλά έχασαν αρκετές ευκαιρίες ενώ είχαν και τρία δοκάρια!  Μόλις στο 5΄ ο Κωνσταντινίδης βρήκε ωραία τον Γ. Πολίτη που έπιασε το σουτ, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι. Στο 15΄ ο Μελετίδης μπήκε στην περιοχή και σούταρε, όμως λίγο προ της εστίας του Λεωνιδίου, έσωσε ο Κύριος.

Στο 18΄ωραία συρτή σέντρα του Χούσα, η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντινίδη που από ευνοϊκή θέση, πλάσαρε σύριζα άουτ. Ώσπου στο 28΄, ο Γ. Πολίτης εκτέλεσε φάουλ και  ο Δημητρίου με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1 – 0 ! Στο 30΄ ο Μελετίδης πάσαρε στο Νικολόπουλο που μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε, όμως ο διαιτητής δεν διαπίστωσε παράβαση! Και στο 34΄ από κόρνερ του Γ. Πολίτη  ο Σιδέρης έπιασε την κεφαλιά , που τράνταξε ξανά το οριζόντιο δοκάρι του Κ. Γιαννούση.

Στην επανάληψη η υπεροχή του ΠΑΟΒ συνεχίστηκε και στο 48΄ο Γ. Πολίτης έδωσε στον Χούσα που αμαρκάριστος πλάσαρε άουτ. Στο 65΄το Λεωνίδιο απείλησε για πρώτη φορά, όταν ο Γρ. Λάτσης μπήκε και σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει , να φτάνει στον Κατσικαδά, το σουτ του οποίου έσωσε εντυπωσιακά ο Καπούταγλης! Στο 68΄ ο Π. Πολίτης έβγαλε ωραία σέντρα στον Νικολόπουλο που έπιασε  την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κ. Γιαννούση να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.  Ενώ στο 70΄το Λεωνίδιο απείλησε για δεύτερη φορά , με τον Κατσικαδά, ο οποίος πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 88΄, ο Γ. Πολίτης με απευθείας φάουλ σημάδεψε ξανά το οριζόντιο δοκάρι του Κ. Γιαννούση!

 

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Σιδέρης , Γ. Πολίτης, Χούσα (90+΄Παλιάτσας), Μελετίδης (89′ Κουργιαλάς ), Κωνσταντινίδης (43΄λ. τρ. Μάζης ),Π. Πολίτης .

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Λάτσης, Μπούρας , Κύριος Π., Καττής (56΄ Βρεττάκης ), Γιαννούσης Σ., Χιώτης, Κύριος , Μπακάλης (79΄Δολιανίτης), Κατσικαδάς , Λάλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος