FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Αλφειός 2-1

Ημερομηνία: 28-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xavari

Ανατροπή στο Χάβαρι

Το Χάβαρι πέτυχε σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Αλφειού, το απόγευμα του Σαββάτου και πήρε βαθμολογική ανάσα. Σε ένα πολύ βαρύ τερέν λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, οι πράσινοι του Επιταλίου, στην πρώτη παρουσία του Κώστα Μπακάλη στην τεχνική ηγεσία  (κοούτσαρε από τη κερκίδα όπως και ο Λύσανδρος Τζαβάρας, λόγω του γνωστού θέματος με τις κάρτες των προπονητών), είχαν την εδαφική υπεροχή στο α΄ ημίχρονο. Στο 25΄ είχαν δοκάρι με τον Μακρή και προηγήθηκαν στο 41΄ με τον Κακολύρη. Αλλά δύο λεπτά μετά, ο Μπατζακόπουλος, μετά από σέντρα του Σαφαρή, έφερε το παιχνίδι στα ίσα και οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Κακολύρης είχε σουτ λίγο άουτ και οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν αυτοί τελικά κεφάλι στο σκορ στο 62΄ με ατομική προσπάθεια του Σταυρούλια. Στο 87΄ ο Πεσκελίδης έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν το ψιλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Χάβαρι: Π. Ρούνης, Σαφαρής, Κοκκώνης, Μαρίτσας (55΄ Δόσης), Κ. Ρούνης, Καμαρινός, Ραυτόπουλος (85΄ Πολυζώης), Ανδριόπουλος, Κυριαζής, Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος (70΄ Μπερούκας).

Αλφειός: Δασκαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Τεκερλέκης, Μανέτας, Μερτζάνης, Παναγόπουλος, Πρίφτης (69΄ Δασκαλάκης), Κακαλής, Μακρής, Πεσκελίδης, Κακολύρης (77΄Σεμπέκος).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος